Η Λανς μετά τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό κράτησε το αήττητο στο φινάλε και παρέμεινε στην κορυφή (vid)
i

©IMAGO

Η Λανς μετά τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό κράτησε το αήττητο στο φινάλε και παρέμεινε στην κορυφή (vid)

Sportal newsroom 18:36 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:42 - 01.09.2024

Η Λανς ήρθε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με τη Μονακό.

Το απόλυτο νικών στο ξεκίνημα της Ligue 1 απέτυχε να διατηρήσει μία εκ των Μονακό ή, Λανς, καθώς η μεταξύ τους αναμέτρηση στο «Λουί ΙΙ» δεν ανέδειξε νικητή (1-1) στο πρώτο από τα δύο μεγάλα ματς της 3ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Πλέον, οι δύο ομάδες «ισοβαθμούν» στην κορυφή με τη Μαρσέιγ (έχουν δύο νίκες και μία ισοπαλία) και περιμένουν το αποτέλεσμα του ντέρμπι της αγωνιστικής, Λιλ-Παρί Σεν Ζερμέν το βράδυ της Κυριακής (21:45) για να μάθουν εάν θα παραμείνουν στο «ρετιρέ» ή, θα βρεθεί από πάνω τους κάποια εκ των δύο «μονομάχων» στο «Πιερ Μορουά».

Τρία 24ωρα μετά τον αποκλεισμό της από τον Παναθηναϊκό στα playoffs του Conference League, η Λανς έφτασε μία ανάσα από το να γνωρίσει τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα και πρώτη στο γαλλικό πρωτάθλημα, ωστόσο, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Φρανκόφσκι σημάδεψε σωστά από το σημείο του πέναλτι για να «γράψει» το τελικό 1-1.

Η Μονακό πήρε... κεφάλι στο σκορ στο 84΄ με τον Ζακάρια, έφτασε πολύ κοντά στην τρίτη συνεχόμενη νίκη της, αλλά στο φινάλε το χέρι αμυντικού της έφερε το πέναλτι (μέσω VAR καταλογίστηκε η παράβαση) με το οποίο οι φιλοξενούμενοι «έσωσαν την παρτίδα».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!