Η Μαρσέιγ έκανε περίπατο στην έδρα της Τουλούζ με τον καυτό Γκρίνγουντ
i

©IMAGO

Η Μαρσέιγ έκανε περίπατο στην έδρα της Τουλούζ με τον καυτό Γκρίνγουντ

Sportal newsroom 00:21 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:21 - 01.09.2024

Η Μαρσέιγ νίκησε 3-1 την Τουλούζ εκτός έδρας.

Δύο στα τρία για τη Μαρσέιγ, 2 στα 2 εκτός έδρας και το απόλυτο για τον αρχισκόρερ της στο ξεκίνημα της σεζόν, Μέισον Γκρίνγουντ!

Με δύο γκολ του νεαρού Άγγλου επιθετικού, η ομάδα του Ντε Τσέρμπι «άλωσε» και την έδρα της Τουλούζ με 3-1, μετά από εκείνη της Μπρεστ στην πρεμιέρα και το εμφατικό 5-1.

Ο Γκρίνγουντ έφτασε αισίως τα 5 γκολ σε τρεις αγωνιστικές, όντας ο απόλυτος πρωταγωνιστής των Μασσαλών στο ξεκίνημα της περιόδου.

Δέκα γκολ στην πρώτη τριάδα αγώνων για την Μαρσέιγ, η οποία μετά το «διπλό» στο «Μουνισιπάλ» φιγουράρει-έστω και προσωρινά-στην κορυφή της Ligue 1 και θα παραμείνει εκεί σε περίπτωση που το ντέρμπι της Κυριακής (1/9, 21:45), Λιλ-Παρί Σεν Ζερμέν δεν αναδείξει νικητή.

«Κλειδί» για να φτάσει στο «διπλό» η Μαρσέιγ έπαιξε και η αποβολή του Μαγκρί στο 27', με τους γηπεδούχους να μη μπορούν να αντιδράσουν παίζοντας από πολύ νωρίς με παίκτη λιγότερο. Το «κερασάκι στην τούρτα» των νικητών έβαλε ο Λουίς Ενρίκε στο 52'.

Μπαρκολά: Το Παρίσι έχει νέο «Βασιλιά» και άπαντες ξέχασαν ήδη τον Εμπαπέ
LIGUE 1

12:15 - 26.08.2024

Μπαρκολά: Το Παρίσι έχει νέο «Βασιλιά» και άπαντες ξέχασαν ήδη τον Εμπαπέ

Ο Μπράντλεϊ Μπαρκολά, ο 21χρονος αριστερός εξτρέμ έχει αναδειχθεί το μεγάλο αστέρι της Παρί Σεν Ζερμέν στο ξεκίνημα της σεζόν, κάνοντας τους οπαδούς των Παριζιάνων να ξεχάσουν γρήγορα τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Η Μπρέστ, η οποία εφέτος θα συμμετέχει στη League Phase του Champions League, ξέσπασε στη Σεντ Ετιέν και με το εμφατικό 4-0 έβαλε τέλος στο κακό της ξεκίνημα.

Μετά από 2 ήττες (1-5 στην πρεμιέρα από τη Μαρσέιγ και 2-0 από τη Λανς εκτός) η ομάδα του Ερίκ Ροί επιβλήθηκε πολύ εύκολα των «στεφανουά», οι οποίοι δεν φαντάζονταν σε καμία περίπτωση μία τόσο άσχημη αρχή άμα την επιστροφή τους στη κορυφαία κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος (έχουν δεχθεί 7 γκολ χωρίς να σκοράρουν μέχρι τώρα).

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!