Το απόλυτο με σφραγίδα Ντεμπελέ και ανατροπή η Παρί Σεν Ζερμέν
i

©IMAGO

Το απόλυτο με σφραγίδα Ντεμπελέ και ανατροπή η Παρί Σεν Ζερμέν

Sportal newsroom 23:57 - 14.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:59 - 14.09.2024

Η Παρί Σεν Ζερμέν λύγισε με 3-1 τη Μπρεστ.

Η πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν ζορίστηκε, αλλά για την τέταρτη αγωνιστική της Ligue 1 επικράτησε 3-1 της Μπρεστ, η οποία σύντομα θα παίξει το πρώτο της ματς στο Champions League.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 29’ με πέναλτι του Καστίγιο, αλλά ο Ντεμπελέ στο 42’ σημείωσε το 1-1.

Η Μπρεστ άντεχε έως το 73’ όταν ο Φαμπιάν Ρουίθ έκανε το 2-1, έπειτα από ασίστ του Χακίμι και στο 74’ ο Ντεμπελέ και πάλι πέτυχε το 3-1, οδηγώντας την Παρί στην τέταρτη σερί νίκη και στην κορυφή, μπροστά από Μονακό και Μαρσέιγ.

Με «διπλό» επέστρεψε η Μονακό στις υποχρεώσεις της στη φετινή Ligue1, συνεχίζοντας να αγνοεί τη λέξη ήττα (μέχρι στιγμής έχει ρεκόρ: 3 νίκες, 1 ισοπαλία).

Οι Μονεγάσκοι πέρασαν νικηφόρα με 3-0 από την έδρα της Οσέρ, για την 4η αγωνιστική και παρέμειναν «συγκάτοικοι» με τη Μαρσέιγ, αυτή τη φορά όμως στην κορυφή της κατάταξης, καθώς η αήττητη Παρί αγωνίζεται απόψε.

Ένα καλό πρώτο μέρος ήταν αρκετό για την ομάδα του Πριγκιπάτου, προκειμένου να ξεφύγει με 2-0 και να «κλειδώσει» γρήγορα το «τρίποντο». Ο Κέρερ στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης άνοιξε το σκορ, ενώ ο Βάντερσον διαμόρφωσε το 2-0 στο 25’. Το... κερασάκι στην τούρτα το έβαλε στο 89’ ο Ζακάρια.

«Δεν πληρώνουμε τίποτα»: Η Παρί αρνείται να πληρώσει τα 55 εκατ. ευρώ στον Εμπαπέ και περνάει στην αντεπίθεση
LIGUE 1

09:58 - 13.09.2024

«Δεν πληρώνουμε τίποτα»: Η Παρί αρνείται να πληρώσει τα 55 εκατ. ευρώ στον Εμπαπέ και περνάει στην αντεπίθεση

Εάν κι αποφασίστηκε η Παρί Σεν Ζερμέν να πληρώσει τα 55 εκατομμύρια ευρώ στον Κιλιάν Εμπαπέ για απλήρωτους μισθούς, η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας δεν πρόκειται να το κάνει και είναι αποφασισμένη να περάσει στην αντεπίθεση.

Η Μαρσέιγ του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι απέδειξε πως θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τη φετινή σεζόν, επικρατώντας στο ντέρμπι του «Βελοντρόμ» με 2-0 της Νις.

Η ομάδα της Μασσαλίας πήρε τους τρεις βαθμούς με τα γκολ των Μοπέ (40’) και Ενρίκε (53’).