«Κόλλησαν» στο μηδέν Λοριάν και Μαρσέιγ

Παίκτες Μαρσέιγ

i

Photo by Valerio Pennicino - UEFA/UEFA via Getty Images (φωτογραφία αρχείου)

«Κόλλησαν» στο μηδέν Λοριάν και Μαρσέιγ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 00:08 - 10.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:14 - 14.08.2024

Η αναμέτρηση ανάμεσα στη Λοριάν και τη Μαρσέιγ για την 30η αγωνιστική της Ligue 1 ήρθε ισόπαλη (0-0), με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι αλλά να μην καταφέρνουν να πετύχουν το γκολ που θα τους χάριζε τη νίκη.

Η Λοριάν αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Μαρσείγ (0-0), στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Ligue 1. Οι φιλοξενούμενοι αν και καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, δεν κατάφεραν να σκοράρουν κι έμειναν πίσω σε ότι αφορά τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, όντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 61 πόντους και στο -8 από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν.

 Από την άλλη, η Λοριάν παρέμεινε στη δέκατη θέση και με αυτήν τη «λευκή» ισοπαλία έφτασε τους 45 πόντους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Ίγκορ Τούντορ ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο, όμως δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί καμία από τις αρκετές ευκαιρίες της. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι με όπλο την εξαιρετική αμυντική τους λειτουργία πήραν έναν σπουδαίο βαθμό. Στο 11ο λεπτό, ο Ουντέρ έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση, όμως δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στην ισοπαλία έμεινε η Μονακό κόντρα στη Ναντ - Νίκη παραμονής για Οσέρ
LIGUE 1

19:59 - 09.04.2023

Στην ισοπαλία έμεινε η Μονακό κόντρα στη Ναντ - Νίκη παραμονής για Οσέρ

Η Μονακό αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας κόντρα στη Ναντ με 2-2, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Ligue 1, παραμένοντας στη μάχη του πρωταθλήματος. Σημαντικό βήμα παραμονής στο γαλλικό πρωτάθλημα έκανε η Οσέρ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «Μασσαλοί» συνέχιζαν να πιέζουν και σπατάλησαν τη μεγαλύτερή τους ευκαιρία με τον Ταβάρες, δέκα λεπτά πριν τη λήξη του ματς. Συγκεκριμένα, στο 80ο λεπτό ο άσος της Μαρσέιγ επιχείρησε το σουτ από καλή θέση, το οποίο εξουδετερώθηκε από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μοιραστούν από ένα βαθμό.