Ιωαννίδης και Μπρέιθγουεϊτ εξετάζονται από τη Λιλ για αντικαταστάτες του μεγάλου της αστεριού

O Ιωαννίδης και ο Μπρέιθγουεϊτ

i

© Intime & Imago

Ιωαννίδης και Μπρέιθγουεϊτ εξετάζονται από τη Λιλ για αντικαταστάτες του μεγάλου της αστεριού

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:38 - 21.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:47 - 21.07.2024

Σε αναζήτηση επιθετικού βρίσκεται η Λιλ και ανάμεσα στους παίκτες που εξετάζει είναι οι Φώτης Ιωαννίδης και ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ, σύμφωνα με το «one football».

Το μεταγραφικό παζάρι έχει ξεκινήσει και οι ομάδες ψάχνουν τους ποδοσφαιριστές της επόμενης σεζόν. Ανάμεσά τους και η Λιλ, η οποία φαίνεται πως θέλει να ενισχύσει την κορυφή της επίθεσης, με αφορμή την ενδεχόμενη αποχώρηση του Τζόναθαν Ντέιβιντ.

Ενδιαφέρον για τον Καναδό έχουν εκφράσει η Ρόμα, η Τότεναμ και η Ατλέτικο Μαδρίτης. Ωστόσο, δεν έχουν γίνει ακόμη επίσημες προσφορές. Βεβαίως, η γαλλική ομάδα εξετάζει και το plan b, σε περίπτωση που τελικά ο νεαρός επιθετικός. Αυτό το plan b, λοιπόν, έχει άρωμα Ελλάδας...

«Σειρήνες» για Βαγιαννίδη από την Βραζιλία – Τον θέλει ο πρώην τεχνικός της Μπράγκα στην πρωτοπόρο Μποταφόγκο!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:13 - 20.07.2024

«Σειρήνες» για Βαγιαννίδη από την Βραζιλία – Τον θέλει ο πρώην τεχνικός της Μπράγκα στην πρωτοπόρο Μποταφόγκο!

Στη Βραζιλία υποστηρίζουν ότι η Μποταφόγκο διαπραγματεύεται με τον Γιώργο Βαγιαννίδη. Τον πρότεινε ο Αρτούρ Ζόρζε, ο οποίος τον ξεχώρισε από τις περσινές αναμετρήσεις με την Μπράγκα.

Σε πρώτο χρόνο, το κλαμπ της Ligue 1 φαίνεται να κοιτάζει προς... Παναθηναϊκό μεριά. Ο Φώτης Ιωαννίδης, ειδικότερα, είναι ένας παίκτης που εξετάζεται από τη Λιλ - κάτι το οποίο είχατε διαβάσει και παλαιότερα στο Sportal - όπως αναφέρει στο δημοσίευμά του το «One Football». Μάλιστα, το ίδιο Μέσο τονίζει πως για την περίπτωσή του η Ίπσουιτς ετοιμάζεται να δαπανήσει ένα ποσό κοντά στα 20 εκατ. ευρώ.

Σε δεύτερο χρόνο, η «LOSC» βλέπει και το προφίλ ενός ποδοσφαιριστή που ετοιμαζόταν να ανακοινώσει ο Ολυμπιακός. Ο λόγος για τον Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ! Η μεταγραφή του Δανού «ναυάγησε» και αυτό είναι κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί το κλαμπ της Γαλλίας. Βέβαια αμφότερες οι περιπτώσεις δεν είναι οι μοναδικές οι οποίες εξετάζει η Λιλ, με την ομάδα της Ligue 1 να έχει πολλούς παίκτες στα υπόψιν.

Ένα από αυτά είναι και του Αλέξις Σάντσες, με τον 35χρονο επιθετικό να αποτελεί επίσης μία λύση που ξεχωρίζει ο σύλλογος. Βέβαια, Φώτης Ιωαννίδης και Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ έχουν κάτι το οποίο δεν έχει ο έμπειρος φορ. Εφόσον αποκτηθεί ο Χιλιανός τότε το κλαμπ θα πρέπει να καλύψει μία θέση μη κοινοτικού παίκτη και η Λιλ θέλει να το αποφύγει αυτό.

«Ο σύλλογος αξιολογεί πολλά προφίλ. Ένα από αυτά είναι του Δανού διεθνή, Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από την Εσπανιόλ. Στα πλάνα υπάρχει ο Έλληνας διεθνής, Φώτης Ιωννίδης, ο οποίος μπορεί να πάρει μεταγραφή στην Ίπσουϊτς για 20 εκατομμύρια ευρώ», ανέφερε μεταξύ άλλων το δημοσίευμα του «One Football».