Πέρασε από την έδρα της Λιλ με τριάρα η Παρί και έκανε το 3/3
i

©imago

Πέρασε από την έδρα της Λιλ με τριάρα η Παρί και έκανε το 3/3

Δημήτρης Χούπης 00:30 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:30 - 02.09.2024

Η Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζει νικηφόρα στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 3-1 της Λιλ εκτός έδρας.

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν είχε θέμα ούτε με τη Λιλ, την οποία νίκησε με 3-1 εκτός έδρας στο πλαίσιο της Ligue 1.

Η ομάδα του Παρισιού είχε τον πρώτο λόγο στην αρχή, με τους γηπεδούχους να έχουν και εκείνοι τις στιγμές τους. Στο 33' οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με την εκτέλεση πέναλτι του Βιτίνια και τρία λεπτά μετά ο Μπαρκολά από ευνοϊκό σημείο διπλασίασε τα τέρματα της Παρί.

Μπαρκολά: Το Παρίσι έχει νέο «Βασιλιά» και άπαντες ξέχασαν ήδη τον Εμπαπέ
LIGUE 1

12:15 - 26.08.2024

Μπαρκολά: Το Παρίσι έχει νέο «Βασιλιά» και άπαντες ξέχασαν ήδη τον Εμπαπέ

Ο Μπράντλεϊ Μπαρκολά, ο 21χρονος αριστερός εξτρέμ έχει αναδειχθεί το μεγάλο αστέρι της Παρί Σεν Ζερμέν στο ξεκίνημα της σεζόν, κάνοντας τους οπαδούς των Παριζιάνων να ξεχάσουν γρήγορα τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Στη συνέχεια οι παίκτες της Λιλ έψαχναν το γκολ που θα τους έβαζε στο παιχνίδι και στο 78' το βρήκαν. Ο Ζεγκροβά βρήκε χώρο έξω από την περιοχή, έκανε το σουτ και μείωσε σε 1-2. Τέσσερα λεπτά έκανε το 2-2 η Λιλ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων η Παρί έκανε το 3-1 και... καθάρισε τη νίκη. Ο Ντουέ έβγαλε μια ωραία σέντρα και ο Κόλο Μουανί με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ