Παραιτήθηκε από τη Ρόμα η Σουλούκου μετά τις απειλές που δεχόταν από τους οπαδούς

Η Λίνα Σουλούκου

i

©Intime

Παραιτήθηκε από τη Ρόμα η Σουλούκου μετά τις απειλές που δεχόταν από τους οπαδούς

Κώστας Τόπας 13:27 - 22.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:45 - 22.09.2024

Η Λίνα Σουλούκου παραιτήθηκε από χρέη CEO στη Ρόμα, μετά τα όσα συνέβησαν με την απόλυση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι και τις απειλές που δεχόταν από τους οπαδούς των «τζιαλορόσι».

Με ανακοίνωσή της η Ρόμα γνωστοποίησε την παραίτηση της Λίνας Σουλούκα, η οποία ήταν διευθύνουσα σύμβουλος στην ομάδα των «τζιαλορόσι».

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά την απόλυση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι από την τεχνική ηγεσία της Ρόμα. Μια απόλυση που έχει κάνει έξαλλους τους οπαδούς της Ρόμα και θα αποδεχθεί και στο ματς με την Ουντινέζε σήμερα (22/09, 19:00). Εκεί όπου οι ultras θα εμφανιστούν στις θέσεις τους μισή ώρα μετά την έναρξη του ματς, καλώντας και τους υπόλοιπους φιλάθλους να πράξουν το ίδιο.

Τι συμβαίνει με τη Λίνα Σουλούκου και τους οπαδούς της Ρόμα που απειλούν την οικογένειά της
SERIE A

11:34 - 22.09.2024

Τι συμβαίνει με τη Λίνα Σουλούκου και τους οπαδούς της Ρόμα που απειλούν την οικογένειά της

Η Λίνα Σουλούκου βρίσκεται υπό αστυνομική προστασία, μετά την απομάκρυνση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι από τον πάγκο της Ρόμα και τον ξεσηκωμό των οπαδών των «τζαλορόσι». Η εισήγηση για Μοντεστό, οι κακές σχέσεις με τον Ιταλό τεχνικό και το αβέβαιο μέλλον της πρώην γενικής διευθύντριας του Ολυμπιακού, στους Ρωμαίους.

Η CEO της Ρόμα, Λίνα Σουλούκου, κατηγορήθηκε σφοδρά από τους οπαδούς μαζί με τους υπόλοιπους διοικούντες. Μάλιστα, όχι μόνο δέχτηκε διαδικτυακές λεκτικές επιθέσεις αλλά κρεμάστηκε και πανό με στόχο την ίδια έξω από το αθλητικό κέντρο της ομάδας.

«Λίνα είσαι το κακό της Ρόμα», αναφέρεται το μήνυμα που αναγράφεται στο σχετικό πανό των «τζιαλορόσι». Η διευθύνουσα σύμβουλος  κατέληξε στο μάτι του κυκλώνα και θεωρείται η κύρια υπεύθυνη για την απομάκρυνση του Ντε Ρόσι και την απόφαση να αναρτηθεί το συγκεκριμένο πανό από τους οργανωμένους των Ρωμαίων. Η σχέση των δυο τους δεν απογειώθηκε ποτέ και το καλοκαίρι είχαν εμπλακεί σε κάποιες έντονες διαμάχες. 

Αυτό βέβαια δεν ήταν τίποτα μπροστά στις απειλές που δέχθηκε η ίδια και η οικογένειά της. Όπως ήταν λογικό, χρειάστηκε η παρέμβαση της ιταλικής αστυνομίας, με την κ. Σουλούκου να είχε τα τελευταία 24ωρα προστασία από τις τόσο για την ίδια όσο και τα δύο παιδιά της (ηλικίας 3 και 8 ετών) κατά τις μετακινήσεις τους στα σχολεία.

Ολα αυτά οδήγησαν την Λίνα Σουλούκου, να υποβάλλει την Κυριακή (22/09) την παραίτησή της, η οποία κι έγινε αποδεκτή από τους «τζιαλορόσι».

Η σχετική ανακοίνωση των Ρωμαίων αναφέρει:

«Η Ρόμα ανακοινώνει ότι παραιτήθηκε η διευθύνουσα σύμβουλος Λίνα Σουλούκου.

Ευχαριστούμε τη Λίνα για την αφοσίωσή της σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τον Όμιλο και της ευχόμαστε ότι καλύτερο στις μελλοντικές της επαγγελματικές προκλήσεις.

Η ιδιοκτησία παραμένει πλήρως εστιασμένη στην ανάπτυξη και την επιτυχία της Ρόμα, με συνεχή προσοχή στις αξίες που κάνουν την ομάδα μας τόσο ξεχωριστή».