Ανανέωσε με τη Λιντς ο Χάρισον

Τζακ Χάρισον

i

©printscreen

Ανανέωσε με τη Λιντς ο Χάρισον

Κώστας Τσιακλής • 21:29 - 06.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:19 - 14.08.2024

Ο ακραίος επιθετικός της Λιντς, Τζακ Χάρισον, ανανέωσε το συμβόλαιο του και θα παραμείνει στο «Έλαντ Ρόουντ» μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Ο ακραίος επιθετικός της Λιντς, Τζακ Χάρισον, υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο με τους «Γουάιτς» και θα παραμείνει στο «Έλαντ Ρόουντ» μέχρι το καλοκαίρι του 2028. Η προηγούμενη σύμβαση του 26χρονου άσου έληγε τον Ιούνιο του 2024 και οι ιθύνοντες της Λιντς θέλησαν να δεσμεύσουν τον Άγγλο με νέο συμβόλαιο, βάζοντας τέλος στις μεταγραφικές φήμες που ήθελαν τη Λέστερ να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του.

Η Άρσεναλ ψάχνει τον αντικαταστάτη του Αρτέτα λόγω... Ρεάλ Μαδρίτης - Όνομα έκπληξη στη λίστα!
PREMIER LEAGUE

19:10 - 06.04.2023

Η Άρσεναλ ψάχνει τον αντικαταστάτη του Αρτέτα λόγω... Ρεάλ Μαδρίτης - Όνομα έκπληξη στη λίστα!

Σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή φέρεται να βρίσκεται η Άρσεναλ, καθώς όπως αναφέρουν οι Άγγλοι, ο Μικέλ Αρτέτα μπορεί να βρεθεί στην πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης από την επόμενη σεζόν. Όνομα έκπληξη στη λίστα των «κανονιέρηδων»...

Ο Άγγλος μίλησε πανευτυχής για την ανανέωση του συμβολαίου του, λέγοντας: «Είναι προφανώς πολύ συναρπαστικό. Είναι μια τεράστια στιγμή για μένα στην καριέρα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, είμαι εδώ τόσο καιρό, καταγράφοντας σχεδόν 200 εμφανίσεις. Έχω περάσει πολλή ιστορία με τον σύλλογο και ψάχνω να γράψω ακόμη περισσότερη ιστορία εδώ. Ο σύλλογος με βοήθησε να εξελιχθώ στον παίκτη που είμαι σήμερα.

Το να παίζω στην Premier League είναι κάτι που φιλοδοξούσα να κάνω από μικρό παιδί. Ο σύλλογος με βοήθησε να το πετύχω. Λοιπόν, ήμουν πραγματικά ευγνώμων για όλες αυτές τις εμπειρίες και τις υπέροχες στιγμές, οπότε μπορώ μόνο να ελπίζω για πολλές περισσότερες».

Στην επέκταση της συνεργασίας τους με τον Χάρισον αναφέρθηκε και ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Λιντς, Βίκτορ Όρτα, ο οποίος δήλωσε: «Ο Τζακ είναι ένα σημαντικό μέλος της ομάδας μας και των επόμενων μας πλάνων και είμαι πραγματικά χαρούμενος που συμφώνησε να δεσμεύσει το μακροπρόθεσμο μέλλον του στον σύλλογο. Είναι ένας από τους πιο επαγγελματίες παίκτες που έχω συναντήσει στην καριέρα μου, έχει απίστευτη συμπεριφορά και θέλει μόνο να συνεχίσει να βελτιώνεται και ξέρω ότι θα τον δούμε στο απόγειό της καρειέρας του κατά τη διάρκεια των επόμενων πέντε ετών».

Ο Χάρισον αρχικά είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Λιντς από τη Μάντσεστερ Σίτι το 2018 και αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή τον Ιούλιο του 2021. Ο 26χρονος εξτρέμ μετράει 197 συμμετοχές με τους «Γουάιτς», με απολογισμό 33 γκολ και 31 ασίστ. Τη φετινή σεζόν ο Χάρισον έχει πέντε γκολ και εννέα ασίστ σε 31 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άγγλος ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε την Championship την περίοδο 2019-2020.