Απειλή για βόμβα στη Λιντς και εκκένωση του Elland Road

Elland Road

i

Screenshot

Απειλή για βόμβα στη Λιντς και εκκένωση του Elland Road

Πάνος Μαλακτάρης • 18:29 - 24.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:38 - 14.08.2024

Μια απειλή για τοποθέτηση βόμβας ανάγκασε την αστυνομία να κλείσει τα γραφεία και τη μπουτίκ στο γήπεδο της Λιντς, αφήνοντας τους υπαλλήλους του κλαμπ να περιμένουν στο δρόμο

Oι άνθρωποι της διοίκησης της Λιντς αναγκάστηκαν νωρίτερα σήμερα (24/4) να κλείσουν τα γραφεία και το κατάστημα (μπουτίκ) της ομάδας μετά από συνεννόηση με το οικείο αστυνομικό τμήμα. Αιτία δεν ήταν άλλη από αναρτήσεις στο διαδίκτυο οι οποίες προειδοποιούσαν για την ύπαρξη βόμβας στον ευρύτερο χώρο. 

Σε επίσημη ανακοίνωσή της στα social media η ομάδα αναφέρει: «Τα γραφεία  της ομάδας, τα εκδοτήρια εισιτηρίων και η μπουτίκ της ομάδας στο Elland Road θα παραμείνουν κλειστά μετά από υπόδειξη της αστυνομίας και μέχρι νεότερης ενημέρωσης. Λυπούμαστε για την όποια αναταραχή και θα ενημερώσουμε το κοινό όταν επιστρέψουμε στην κανονική ροή των εργασιών μας». 

Η αστυνομία, τα κεντρικά της οποίας απέχουν λίγες μόνο εκατοντάδες μέτρα από το γήπεδο, έφτασε στο χώρο πριν από τους εργαζομένους, αποκλείοντας την πρόσβαση και αφήνοντάς τους να περιμένουν στο δρόμο. Μάλιστα ένας εκπρόσωπός της δήλωσε σχετικά: «Η αστυνομία έλαβε κλήση ώστε να προσέλθει στο γήπεδο Elland Road μετά από αναφορές για απειλή κατά της ασφάλειας των συγκεκριμένων εγκαταστάσεων. Οι έρευνες συνεχίζονται με σκοπό τη διευκρίνηση της εγκυρότητας των απειλών. Η πρώτη αναφορά ελήφθη από την υπηρεσία μας το βράδυ της 23ης Μαρτίου και ώρα 21:49 τοπική». Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει νεότερη ενημέρωση επί του θέματος.