Οι παίκτες της Λιντς απολογήθηκαν στους οπαδούς για την απόδοση και την απρεπή συμπεριφορά τους
i

© Screenshot

Οι παίκτες της Λιντς απολογήθηκαν στους οπαδούς για την απόδοση και την απρεπή συμπεριφορά τους

Κώστας Τσιακλής • 21:55 - 01.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:41 - 14.08.2024

Οι ποδοσφαιριστές της Λιντς εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία απολογούνται στους φιλάθλους για την απόδοση τους στο παιχνίδι με τη Μπόρνμουθ (4-1) αλλά και για το βίντεο όπου φαίνεται να αγνοούν μικρούς οπαδούς της ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές της Λιντς θέλησαν μέσω ανακοίνωσης τους να απολογηθούν για την εμφάνιση τους στον αγώνα της Κυριακής (30/04) με τη Μπόρνμουθ (4-1) αλλά και για το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει τους άσους της ομάδας να αγνοούν τελείως τα μικρά παιδιά που περίμεναν για αυτόγραφα.

Η κατάσταση στη Λιντς είναι τεταμένη καθώς η ομάδα φλερτάρει άμεσα με τον υποβιβασμό μετά και τη νέα ήττα με 4-1 από τη Μπόρνμουθ. Τα αρνητικά γεγονότα συνεχίζονται στα «παγώνια» αφού σε ένα βίντεο φαίνεται οι ποδοσφαιριστές της ομάδας να αγνοούν παντελώς την παρουσία μικρών παιδιών (που περίμεναν για αυτόγραφα) κατά την έξοδο τους από το ξενοδοχείο.

Οι ίδιοι θέλησαν να απολογηθούν μέσω ανακοίνωσης τόσο για την απόδοση τους στον αγώνα κόντρα στα «κεράσια», όσο και για το βίντεο με την απρεπή τους συμπεριφορά.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

 «Μήνυμα από τους παίκτες.

H πρώτη ομάδα της Λιντς Γιουνάιτεντ, θέλαμε να επικοινωνήσουμε με τους οπαδούς σχετικά με τον χθεσινό αγώνα και τις επόμενες αναρτήσεις στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πρώτον, η απόδοση δεν ήταν αρκετά καλή. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το δεις και ο μόνος τρόπος να απαντήσεις είναι μέσα στο γήπεδο. Οι οπαδοί της Λιντς ταξιδεύουν πάνω-κάτω στη χώρα σε τεράστιους αριθμούς και αξίζουν περισσότερα από αυτό.

Αυτό που είναι εξίσου ανησυχητικό για εμάς ως ομάδα, είναι το διαδικτυακό βίντεο που δείχνει να φεύγουμε από το ξενοδοχείο. Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν πόσο λυπούμαστε που ο νεαρός στο βίντεο που φοράει τη φανέλα της Λιντς δεν έχει περισσότερη αγάπη από την ομάδα. Την ημέρα του αγώνα κάνουμε μια βόλτα, πριν και μετά σταματήσαμε για φωτογραφίες και αυτόγραφα για να διασφαλίσουμε ότι θα αλληλεπιδράσουμε με τους φιλάθλους, αλλά και ότι θα είμαστε στην ώρα μας όταν φεύγουμε για αγώνες.

Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μην αναγνωρίσουμε τους θαυμαστές και αν οι γονείς του οπαδού που φοράει τη φανέλα της Λιντς στο βίντεο μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί μας, θα ήμασταν ευγνώμονες. Δεν πιστεύουμε ότι αυτός ο αγώνας έχει τελειώσει και θα συνεχίσουμε μέχρι να κλωτσήσει η τελευταία μπάλα αυτή τη σεζόν. Σας ευχαριστώ και πάλι για την υποστήριξή σας».

Η Λιντς βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας της Premier League και βρίσκεται προσωρινά στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη (περιμένει το αποτέλεσμα του Λέστερ-Έβερτον) και «απειλείται» σοβαρά με υποβιβασμό. Τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα αφού στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές το σύνολο του Χάβι Γκράθια θα αντιμετωπίσει τις Μάντσεστερ Σίτι, Νιουκάστλ, Γουέστ Χαμ και Τότεναμ.