Στο νοσοκομείο συμπαίκτης του Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι – Τον δάγκωσε δηλητηριώδης αράχνη

Ο Μάρσμαν στο νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο συμπαίκτης του Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι – Τον δάγκωσε δηλητηριώδης αράχνη

Γιώργος Σακελλαρίου 09:49 - 22.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:24 - 14.08.2024

Ο Νικ Μάρσμαν, που θα έχει πλέον συμπαίκτη τον Λιονέλ Μέσι νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο, διότι τον δάγκωσε αράχνη!

Όλοι στο Μαϊάμι περιμένουν την άφιξη του Λιονέλ Μέσι.

Στην πόλη επικρατεί φρενίτιδα για τον Αργεντινό παγκόσμιο πρωταθλητή, αλλά ένας συμπαίκτης του στην Ίντερ Μαϊάμι βίωσε μία μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του. Ο Νικ Μάρσμαν, αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Ίντερ Μαϊάμι, νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο της πόλης.

Όπως έγινε γνωστό, τον δάγκωσε μία αράχνη σε μια πρόσφατη οικογενειακή έξοδο και του προκάλεσε σοκ που τον οδήγησε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τη Νάταλι ντεν Ντέκερ, σύζυγο του Μάρσμαν, ο τερματοφύλακας πέρασε τρεις ημέρες σε νοσοκομείο του Μαϊάμι, αφού μια μέρα στο ζωολογικό κήπο τελείωσε πρόωρα από τη στιγμή που τον δάγκωσε δηλητηριώδη; αράχνη.

«Το μειονέκτημα του να ζεις σε ένα τροπικό κλίμα είναι να πας στον ζωολογικό κήπο και να σε δαγκώσει μια δηλητηριώδης αράχνη», έγραψε η Ντεν Ντέκερ στο Instagram .

Ευτυχώς ο Μάρσμαν πήρε εξιτήριο και αναρρώνει στο σπίτι του με την υποστήριξη της οικογένειάς του. Ο 32χρονος γκολκίπερ δεν έχει παίξει στην Ίντερ Μαϊάμι την τρέχουσα σεζόν, ενώ είχε 29 εμφανίσεις στο Major League Soccer τα τελευταία δύο χρόνια.

Μέχρι σήμερα, η Ίντερ Μαϊάμι δεν έχει ανακοινώσει κάτι σχετικά με την κατάσταση του Μάρμσνα και αν θα επιστρέψει άμεσαα στη δράση.

Χάαλαντ εναντίον Μέσι και Κριστιάνο στα 22 τους: Τα ρεκόρ, τα γκολ και η ιστορία που μπορεί να γράψει ο «Cyborg» (vids)
PREMIER LEAGUE

13:01 - 19.06.2023

Χάαλαντ εναντίον Μέσι και Κριστιάνο στα 22 τους: Τα ρεκόρ, τα γκολ και η ιστορία που μπορεί να γράψει ο «Cyborg» (vids)

Στα 22 του ο Έρλινγκ Χάαλαντ συνεχίζει να σπάει ρεκόρ. Αμέτρητα γκολ, τρομερές εμφανίσεις με την Μάντσεστερ Σίτι κι ένα ιστορικό τρεμπλ με τους Πολίτες. Τι έκαναν όμως στην ηλικία του οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο;

Ο σύλλογος, πάντως, είναι έτοιμος για το επιβεβαιωμένο ντεμπούτο του Μέσι στις 21 Ιουλίου στο Λιγκ Καπ εναντίον της Κρουζ Αζούλ. Η Ίντερ Μαϊάμι έχει δεσμευτεί για «ενισχυμένα» μέτρα ασφαλείας εν αναμονή του Αργεντινού άσου.