Κινέζος θαυμαστής του Μέσι εισέβαλε στο γήπεδο για να τον αγκαλιάσει και έφυγε... σηκωτός (vid)
i

© prtscr

Κινέζος θαυμαστής του Μέσι εισέβαλε στο γήπεδο για να τον αγκαλιάσει και έφυγε... σηκωτός (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:24 - 15.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:34 - 14.08.2024

Κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα της Αργεντινής με την Αυστραλία, ένας Κινέζος φανατικός θαυμαστής του Μέσι μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο για να αγκαλιάσει τον Pulga.

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο Πεκίνο και έγραψε άλλη μια σελίδα στο βιβλίο της τεράστιας παραμυθένιας ιστορίας του!

Λίγες μέρες πριν τα 36 του χρόνια, μια εβδομάδα από το να γίνει παίκτης της Ίντερ Μαϊάμι και να εκπλήξει τον κόσμο, ο «Βασιλιάς» Λίο δεν σταματά. Αδηφάγος. Πάντα θέλει κάτι παραπάνω. Σε μια χώρα που τον υποδέχτηκε ως ήρωα, σε ένα γήπεδο γεμάτο Κινέζους που φώναζαν «Messiiiiii, Messiiiiiii», σαν να παιζόταν στο Camp Nou, στο Monumental ή στο Bombonera και όχι στο γήπεδο των «Εργατών» στο Πεκίνο

Ο Μέσι αποφάσισε να τιμήσει τα χρήματα που έδωσαν για να τον δουν. Αμέσως, πετυχαίνοντας το πιο γρήγορο γκολ της καριέρας του στο φιλικό της Αργεντινής με την Αυστραλία. Στα 79 δευτερόλεπτα ο Pulga εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Έντσο Φερνάντες κι εκτέλεσε με την αγαπημένη του κίνηση. Έτσι, ξεπέρασε το πιο γρήγορο γκολ που είχε πετύχει κόντρα στην Τσέλσι στο Champions League του 2018 (2’05’’).

Αυτό το γεγονός έκανε τον κόσμο να... τρελαθεί ακόμα πιο πολύ, με έναν Κινέζο φίλαθλο να ξεφεύγει τελείως. Συγκεκριμένα, ένας φανατικός θαυμαστής του Αργεντινού σούπερ σταρ εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια της ομάδας ασφαλείας και εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να αγκαλιάσει το ίνδαλμα του.

Δείτε χαρακτηριστικά: