Κομμωτής στο Μαϊάμι σε παράνοια - «Θεέ μου τα κατάφερα, ευλογία που κούρεψα τον Μέσι»

Ο Μέσι με τον Λουίς Ριβέρα.

i

©instagram/elboribarber

Κομμωτής στο Μαϊάμι σε παράνοια - «Θεέ μου τα κατάφερα, ευλογία που κούρεψα τον Μέσι»

Γιώργος Σακελλαρίου 22:39 - 16.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:51 - 14.08.2024

Ο Λουίς Ριβέρα ένας κομμωτής στο Μαϊάμι ζει το όνειρό του, αφού κούρεψε τον Λιονέλ Μέσι για να είναι έτοιμος στην παρουσίασή του από την Ίντερ Μαϊάμι.

Ο Λιονέλ Μέσι ετοιμάζεται για την παρουσίασή από την Ίντερ Μαϊάμι.

Στην Αμερική επικρατεί ενθουσιασμός για την άφιξη του Αργεντινού σούπερ σταρ, ο οποίος φυσικά είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το MLS. Ο Αργεντινός παγκόσμιος πρωταθλητής, λοιπόν, θέλησε να κουρευστεί, ζήτησε από τον κομμωτή του στη Βαρκελώνη να συστήσει κάποιον στο Μαϊάμι και ο τυχερός ήταν ο Λουίς Ριβέρα.

Ο Αμερικανός κομμωτής πήγε στο σπίτι του Μέσι, έκανε τη δουλειά του, έβγαλε φωτογραφία με τον βασιλιά του ποδοσφαίρου και στο τέλος σε ανάρτησή του στο instagram απέδειξε ότι βρίσκεται σε έκσταση. Ο Ριβέρα, ο οποίος έχει πελάτη και τον συμπαίκτη του Μέσι στην Αργεντινή και άσο της Ρόμα Πάολο Ντιμπάλα, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Θεέ μου τα κατάφερα. Σ’ ευχαριστώ Θεέ μου γι’ αυτή τη μεγάλη ευλογία, να μπορέσω να συναντήσω και να κουρέψω τον καλύτερο στον κόσμο. Λιονέλ Μέσι καλώς ήρθες στο Μαϊάμι.

Σήμερα είναι μια πολύ μεγάλη μέρα για μένα, απλά θυμάμαι από πού έρχομαι και τι με δίδαξαν οι γονείς μου στη ζωή. Αυτές οι αξίες με κάνουν αυτό που είμαι σήμερα ως επαγγελματία.

Σε ευχαριστώ Κρίστιαν Μαέζ (σ.σ. ο κομμωτής του Μέσι στη Βαρκελώνη), γιατί είσαι αυτός που χρησιμοποιεί ο Θεός για να τα κάνει όλα αυτά δυνατά. Σ’ ευχαριστώ που πίστεψες σε μένα και με πρότεινες στον κορυφαίο, που όταν μπήκα στο σπίτι του με έκανε να νιώθω σαν να είμαι οικογένεια. Σ' αγαπώ αδερφέ.

Θέλω να πω και να γράψω περισσότερα, αλλά είμαι ακόμα σοκαρισμένος και δεν βγαίνουν τα λόγια. Ελπίζω να μπορέσω να εκφραστώ σύντομα!».

Η παρουσίαση

Στην Αμερική, λοιπόν, είναι όλοι σε αναμονή της επίσημης παρουσίασης του Αργεντινού σταρ με εκδήλωση στο DRV PNK Stadium. Θα στηθεί ένα πραγματικό πάρτι και ο τίτλος της εκδήλωσης θα είναι «The Unveil» (Η αποκάλυψη). Ένα πραγματικό σόου, με καλεσμένους καλλιτέχνες, ομιλίες και πολλές εκπλήξεις.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Ίντερ Μαϊάμι, που βρίσκεται στο Φορτ Λόντερντεϊλ. Οι πόρτες θα ανοίξουν στη 1 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) της Δευτέρας και η εκδήλωση με την παρουσίαση του Μέσι θα ξεκινήσει δύο ώρες αργότερα.