Η δασκάλα του Μέσι έστειλε μία επιστολή στον Αργεντινό: «Θέλω μόνο να τον αγκαλιάσω»
i

Μέσι/©Intime

Η δασκάλα του Μέσι έστειλε μία επιστολή στον Αργεντινό: «Θέλω μόνο να τον αγκαλιάσω»

Sportal newsroom 22:37 - 16.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:06 - 20.08.2024

Η δασκάλα του Λιονέλ Μέσι εξέφρασε την επιθυμία να αγκαλιάσει τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Όλη η Αργεντινή περιμένει τον τελικό του Μουντιάλ με αντίπαλο τη Γαλλία. Ο Λιονέλ Μέσι, με δική του δήλωση, έχει αποκαλύψει ότι θα είναι η τελευταία διοργάνωση παγκοσμίου κυπέλλου στην καριέρα του.

Η Μόνικα Ντομίνα, ήταν δασκάλα του 35χρονου ποδοσφαιριστής στις τέσσερις πρώτες τάξεις του δημοτικού σχολείου. Η ίδια έστειλε επιστολή στον Αργεντινό σούπερ σταρ.

«Γεια σου, Μέσι. Ευχαριστώ τον Θεό που υπήρξα δασκάλα σου. Σε ευχαριστώ που ήσουν μαθητής μου. Σε ευχαριστώ που είσαι όπως είσαι. Μην αλλάξει ποτέ. Είσαι ένα απλό, ταπεινό, υπέροχο ον και σύντροφος.

Σε ευχαριστώ που με άφησες να νιώσω αυτή την περηφάνια που είμαι μέρος της ζωής σου. Συγγνώμη για τις απαιτήσεις μου.

Σας ευχαριστούμε που μας χαρίζετε αυτή την ευτυχία σε αυτούς τους καιρούς με τόσες πολλές δυσκολίες, γιατί ήξερες πώς να πας την ομάδα σου εκεί που βρίσκεται. Το να σε βλέπω ευτυχισμένο είναι ευτυχία μου. Μου αρέσει που μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Σας ευχαριστώ για τη δόξα σας. Θα ήθελα πολύ να σε αγκαλιάσω για να ξυπνήσω από αυτό το όνειρο ότι ήμουν ο δάσκαλός σου, από καθαρή τιμή. Μας κάνατε ήδη πολύ περήφανους και συνεχίστε μέχρι τέλους. Καλή τύχη. Σας αγαπάμε», ανέφερε η δασκάλα.

«Πριν πεθάνω, θα ήθελα να τον αγκαλιάσω», είπε η δασκάλα στην εκπομπή Super Deportivo Radio όπου μίλησε.

Η δασκάλα του Μέσι έκανε και πρόβλεψη για τον τελικό: «Ξέρω τι θα του συμβεί και ότι θα κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Μετά θα μπορούσε να πει ότι είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Έως τώρα δεν το έχει πει ποτέ. Κοιμάμαι και βλέπω αυτή την εικόνα για τον Λιονέλ».