Οι ετοιμασίες των οπαδών για την πρώτη του Μέσι - Σημαία 150 μέτρων!

Οι ετοιμασίες των οπαδών για την πρώτη του Μέσι - Σημαία 150 μέτρων!

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:09 - 15.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:52 - 14.08.2024

Οι υποστηρικτές του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι έχουν ήδη κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες για την παρουσίαση του Αργεντίνου σταρ.

Ο Messias 305 είναι ο πρώτος υποστηρικτής του Λιονέλ Μέσι στον κόσμο και προέκυψε με πρωτοβουλία του Χούλιο, ενός ανθρώπου από τη Μαρ ντελ Πλάτα που ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες. «Την ημέρα που άκουσα ότι ο Λέο (Μέσι) ερχόταν στην ομάδα, έτρωγα με μερικούς φίλους και μου πέρασε από το μυαλό να φτιάξω μια ομάδα θαυμαστών μόνο για αυτόν επειδή δεν υπήρχε πουθενά αλλού», εξηγεί.  

Οι οπαδοί του Μέσι που στην πρώτη περίπτωση αποτελούνταν μόνο από οικογένειες Αργεντινών αποτελούνται πλέον από οπαδούς όλων των ηλικιών και εθνικοτήτων. «Υπάρχουν άνθρωποι από την Ουρουγουάη, την Κολομβία, τη Βενεζουέλα, τη Νικαράγουα, την Αϊτή και την Ονδούρα που ζουν στο Μαϊάμι. Προσκάλεσα κόσμο και πρόσθεσαν όλο και περισσότερους», λέει ο Χούλιο. 

Προετοιμασίες για την παρουσίαση

Ο Μέσι θα παρουσιαστεί αυτή την Κυριακή από τις 3:00 ώρα Ελλάδας. Ωστόσο, το πάρτι θα ξεκινήσει νωρίτερα γιατί, για αυτήν την ξεχωριστή μέρα, οι θαυμαστές του Μέσι διοργάνωσαν και φιλανθρωπική ημέρα. «Την Κυριακή (16/7) θα κάνουμε δωρεάν μπάρμπεκιου με ποτά για όσους θέλουν να έρθουν», λέει ο Χούλιο. Με την ευκαιρία αυτή, τα μέλη του Messias 305 ετοίμασαν επίσης ένα τραγουδοποιό και μια σημαία μήκους 150 μέτρων που όλοι ζωγράφισαν με τα πνευμόνια τους. Τα βάλαμε μαζί γιατί δουλεύουμε όλοι εδώ και έχει πολύ ζέστη έξω», εξομολογείται ο Χούλιο.

Τι είπε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ για να καλωσορίσει τον Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι
REST OF THE WORLD

22:32 - 15.07.2023

Τι είπε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ για να καλωσορίσει τον Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι

Ο Λιονέλ Μέσι ανακοινώθηκε και επίσημα από την Ίντερ Μαϊάμι, μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν. Μάλιστα ο μέτοχος της ομάδας και πρώην θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ντέιβιντ Μπέκαμ θέλησε να καλωσορίσει τον Αργεντίνο σταρ.

Αν και δεν είναι ακόμη μέλη του συλλόγου, οι οπαδοί του Μέσι θα συμμετάσχουν με τύμπανα και άλλες χαρακτηριστικές σημαίες γύρω από το γήπεδο. «Θα προσπαθήσουμε να πάμε σε όλα τα παιχνίδια», επιβεβαιώνει.