Η Marca βράβευσε τον Μέσι ως... GOAT!

Η Marca βράβευσε τον Μέσι ως... GOAT!

Sportal newsroom 22:25 - 17.10.2024 / Ανανεώθηκε: 22:25 - 17.10.2024

Η ισπανική εφημερίδα Marca βράβευσε τον Λιονέλ Μέσι ως τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών.

Ο Λιονέλ Μέσι είναι ένας εκ των κορυφαίων παικτών που έχουμε δει να πατάει χορτάρι. Ένας ποδοσφαιριστής, που μας έχει χαρίσει highlights, τα οποία θα τα... χαζεύουμε για μία ζωή. Ένας παίκτης, που τα έχει σαρώσει όλα στην καριέρα του.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ αναδείχτηκε ως ο καλύτερος όλων των εποχών από την ισπανική εφημερίδα «Marca» με τον «Pulga» να δηλώνει ευγνώμων και να τονίζει, μεταξύ άλλων, πως έχει πετύχει όλα τα όνειρα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πρώτο του τίτλο ως παιδί: «Είδα φωτογραφίες από το πρώτο μου τρόπαιο ως παιδί, αλλά δεν το θυμάμαι. Μου άρεσε το ποδόσφαιρο από πολύ μικρός. Είναι το πάθος μου».

Για το αν μετράει τίτλους: «Δεν μετράω τους τίτλους. Και ειδικά τους ατομικούς. Ήταν θεαματικό να δω το βίντεο. Πολλά περνούν από το μυαλό μου. Έχουμε περάσει και δύσκολες στιγμές. Δεν είναι όλα όμορφα. Οι απογοητεύσεις βοήθησαν μεγαλώνω».

Για την εθνική Αργεντινής: «Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο. Πρόσφατα ήμουν σε ένα κατάμεστο Monumental με την Αργεντινή, φωνάζοντας το όνομά μου και των συμπαικτών μου. Έχω περάσει πολλές άσχημες στιγμές με την Αργεντινή και είμαι ευγνώμων για τη στιγμή που ζω τώρα. Η αγάπη που έχω για αυτό το άθλημα είναι πολύ μεγάλη. Ήρθαμε για να κάνουμε αυτόν τον σύλλογο μεγαλύτερο, δεν ήμουν εδώ για να αποσυρθώ. Είμαστε τυχεροί που κερδίσαμε περισσότερους τίτλους».

Για τον επόμενο στόχο ή το όνειρο του: «Μπορούσα να εκπληρώσω όλα μου τα όνειρα και πέτυχα πολλά περισσότερα από όσα ονειρευόμουν όταν ήμουν παιδί. Μου το έδωσε ο Θεός. Μπόρεσα να πραγματοποιήσω το μεγαλύτερο όνειρο ενός παίκτη, που είναι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Κέρδισα πολλούς τίτλους στον σύλλογο της ζωής μου, που είναι η Μπαρτσελόνα και τώρα με την Ίντερ Μαϊάμι αγωνίζομαι για να πετύχω πολλά περισσότερα».

Για το Μουντιάλ 2026: «Προσπαθώ να απολαμβάνω μέρα με τη μέρα. Όταν έρθει η ώρα θα φανεί, δεν μου αρέσει να επιταχύνω τους χρόνους. Ελπίζω να συνεχίσω παίζοντας σε αυτό το επίπεδο για να νιώθω καλά και να είμαι χαρούμενος, κοιτάζω περισσότερο αυτό παρά αν πρόκειται να φτάσω ή όχι να παίξω στο Μουντιάλ».