Πρώην ατζέντης του Μέσι αποκάλυψε πως η Ρεάλ είχε προσπαθήσει να τον αποκτήσει

Πρώην ατζέντης του Μέσι αποκάλυψε πως η Ρεάλ είχε προσπαθήσει να τον αποκτήσει

Νεφέλη Μπισμπίκη 17:12 - 11.09.2024

Ο πρώτος ατζέντης του Λιονέλ Μέσι προχώρησε σε μία μεγάλη αποκάλυψη, λέγοντας πως η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφερόταν για αυτόν, όταν ήταν 16 ετών.

Ίσως ο Λιονέλ Μέσι να είναι ένας από τους πιο πιστούς παίκτες σε μία ομάδα, με τον ίδιο, ακόμα και μετά από τρία χρόνια που έχουν περάσει από τότε που αποχώρησε από την Βαρκελώνη για την Παρί Σεν Ζερμέν, να αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα είναι η ομάδα της καρδιάς του.

Ο Αργεντινός παγκόσμιος πρωταθλητής είναι πλέον ένας θρύλος για τους «μπλαουγκράνα». Από τα 13 του χρόνια έδειξε το εξωπραγματικό ταλέντο του και καθώς μεγάλωνε, έγραφε ιστορία μαζί με την ομάδα όπου κατέκτησε τέσσερα Champions League.

Θα φανταζόταν όμως κανείς ποτέ τον Λιονέλ Μέσι στην μεγαλύτερη αντίπαλο της Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης; Μπορεί και όχι, αλλά ο πρώτος ατζέντης του πρόσφατα αποκάλυψε πως η «Βασίλισσα» είχε δει το ταλέντο του και είχε κάνει μία προσπάθεια να τον αποκτήσει όταν ήταν 16 με 17 ετών.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφερόταν όταν ο Μέσι ήταν νέος, όταν ήταν 16-17, αλλά ο Λέο δεν ήθελε ποτέ να φύγει από την Μπαρτσελόνα. Η Άρσεναλ έδειξε ενδιαφέρον για τον Μέσι στα πρώτα του χρόνια, αλλά η απάντηση ήταν η ίδια», δήλωσε  ο Οράσιο Γκαγκιόλι.