Μέσι ή Κριστιάνο; Ο Ντι Μαρία δεν δίστασε να αποκαλύψει ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Άνχελ Ντι Μαρία και ο Λιονέλ Μέσι

Μέσι ή Κριστιάνο; Ο Ντι Μαρία δεν δίστασε να αποκαλύψει ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο

Κώστας Τόπας 09:45 - 22.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:47 - 22.09.2024

Η συζήτηση για το ποιος είναι ο καλύτερος μεταξύ του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Λιονέλ Μέσι συνεχίζει να μαίνεται και ένας πρώην συμπαίκτης και των δύο παικτών, ο Άνχελ Ντι Μαρια έχει τον λόγο του για τη διαμάχη.

Ο Άνχελ Ντι Μαρία μπορεί να υπερηφανεύεται για το γεγονός ότι έχει παίξει τόσο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο όσο και με τον Λιονέλ Μέσι σε όλη την καριέρα του. Ο Αργεντινός αγωνίστηκε με τον Πορτογάλο στη Ρεάλ Μαδρίτης μεταξύ 2010 και 2014, προτού μετακομίσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε κάτι που αποδείχθηκε καταστροφικό το καλοκαίρι του 2014.

Από την άλλη, ο Ντι Μαρία έπαιξε δίπλα στον Μέσι για την εθνική ομάδα της Αργεντινής, κατακτώντας δύο τίτλους Copa America και το Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς και μια σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Αργεντινός αστέρας αποσύρθηκε από την εθνική του ομάδα φέτος, αφού κέρδισε το Copa America του 2024, έχοντας σκοράρει 31 γκολ σε 145 συμμετοχές για τη χώρα του.

Η κρυφή πλευρά της ζωής του Μέσι: Είναι εθισμένος σε αυτό το παιχνίδι και κρύβει την ταυτότητά του από τους ανταγωνιστές του!
REST OF THE WORLD

10:47 - 21.09.2024

Η κρυφή πλευρά της ζωής του Μέσι: Είναι εθισμένος σε αυτό το παιχνίδι και κρύβει την ταυτότητά του από τους ανταγωνιστές του!

Ο Λιονέλ Μέσι όταν δεν «μαγεύει» στους αγωνιστικούς χώρους, έχει ένα ιδιαίτερο χόμπι για να περνάει ευχάριστα τον ελεύθερο του χρόνο.

Ο Μέσι και ο Ρονάλντο δικαίως θεωρούνται από πολλούς ως οι καλύτεροι παίκτες όλων των εποχών, με τα στατιστικά της καριέρας και τα επιτεύγματά τους να μιλούν από μόνα τους. Ο «Pulga» έχει οκτώ βραβεία Χρυσής Μπάλας στο όνομά του, αφού πέρασε από τις τάξεις της ομάδας νέων στη Μπαρτσελόνα και κατά τη διάρκεια της θητείας του στον καταλανικό σύλλογο, κέρδισε πολλές διακρίσεις καθώς και δημιούργησε μια κληρονομιά που πολλοί θεωρούν ως τη μεγαλύτερη όλων των εποχών.

Σκόραρε επίσης 672 γκολ σε 778 παιχνίδια στο «Καμπ Νόου», κατακτώντας 10 τίτλους La Liga και Champions League σε τέσσερις περιπτώσεις, και τώρα βρίσκεται στην Ίντερ Μαϊάμι μετά από μια περίοδο στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Ρονάλντο από την πλευρά του κέρδισε πέντε τρόπαια Χρυσής Μπάλας μετά από μια καριέρα που τον είδε να εκπροσωπεί την Σπόρτινγκ, τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Γιουβέντους, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε δύο περιπτώσεις, και τώρα είναι στην ομάδα της Αλ Νασρ, στη Σαουδική Αραβία. Ο 39χρονος έχει κερδίσει τίτλους πρωταθλήματος στην Αγγλία, την Ισπανία και την Ιταλία, καθώς και πέντε τρόπαια Champions League κατά τη διάρκεια της θητείας του στο «Ολντ Τράφορντ» και στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Επομένως, ο Ντι Μαρία βρίσκεται σε μια πολύ μοναδική θέση, αφού υπήρξε συμπαίκτης και με τους δύο παίκτες, για να έχει λόγο για το ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης. Και ο Αργεντινός αποθέωσε τον συμπατριώτη του, Λιονέλ Μέσι όταν επρόκειτο να επιλέξει τον καλύτερο.

«Στο τέλος της ημέρας, ο καλύτερος παίκτης είναι αυτός με τα περισσότερα βραβεία Χρυσής Μπάλας και ο Λέο έχει οκτώ. Λοιπόν, για μένα, υπάρχει ένα συγκεκριμένο χάσμα μεταξύ αυτού και του Κριστιάνο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άνχελ Ντι Μαρία.