Μέσι ή Κριστιάνο: Ποιος θα κέρδιζε σε αγώνα 100 μέτρων; (vid)

Λιονέλ Μέσι - Κριστιάνο Ρονάλντο

Μέσι ή Κριστιάνο: Ποιος θα κέρδιζε σε αγώνα 100 μέτρων; (vid)

Κώστας Τόπας 14:48 - 15.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:48 - 15.09.2024

Μια τρισδιάστατη προσομοίωση δείχνει πώς θα ήταν ένας αγώνας 100 μέτρων μεταξύ των αστέρων του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι.

Είναι γνωστό ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο διακρίνεται για την ταχύτητά του. Αλλωστε, στο παρελθόν του έχει προταθεί να δώσει έναν αγώνα 100 μέτρων, με τον θρύλο και πρώην αθλητή στίβου στους δρόμους ταχύτητας, Γιουσέιν Μπολτ 

Οι συγκρίσεις μεταξύ του Λιονέλ Μέσι και του αστέρα της Αλ Νασρ κυριάρχησαν φυσικά στις ποδοσφαιρικές ειδήσεις την τελευταία δεκαετία. Αλλά αν οι δυο τους αντιμετώπιζαν ο ένας τον άλλον στο απόλυτο αθλητικό τεστ, έχετε σκεφτεί ποτέ ποιος θα βγει νικητής;

Το μήλο κάτω από τη μηλιά: Ο γιος του Ζλάταν πέτυχε γκολάρα που θα ζήλευαν μέχρι και οι Μέσι - Κριστιάνο (vid)
SERIE A

12:56 - 15.09.2024

Το μήλο κάτω από τη μηλιά: Ο γιος του Ζλάταν πέτυχε γκολάρα που θα ζήλευαν μέχρι και οι Μέσι - Κριστιάνο (vid)

Ο γιος του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, Μαξιμίλιαν, πέτυχε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς με την δεύτερη ομάδα της Μίλαν, όπου τόσο ο Λιονέλ Μέσι όσο και ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα ζήλευαν.

Σήμερα, έχει δημιουργηθεί μια προσομοίωση κούρσας μεταξύ των δύο αστέρων του ποδοσφαίρου για να διευθετηθεί αυτή η... κόντρα μια για πάντα - με βάση τις πιο γρήγορες κορυφαίες ταχύτητες που έχει τρέξει ο Μέσι και ο Κριστιάνο κατά τη διάρκεια της λαμπρής τους καριέρας.

Σε αυτή τη μονομαχία, ο Πορτογάλος αστέρας κερδίζει την κούρσα. Η προσομοίωση ξεκινά με τον Μέσι να τερματίζει σε χρόνο 11,95 δευτερολέπτων. Ωστόσο, αυτή του 39χρονου Πορτογάλου είναι στα 11,15 δευτερόλεπτα. Παρά τον ενθουσιασμό που δημιουργείται από τον YouTuber «MotionAthlete», φαίνεται απίστευτο ότι οι δυο τους θα αναμετρηθούν ποτέ σε έναν αγώνα των 100 μέτρων.

Αφού μετακόμισε στη Σαουδική Αραβία το 2022, ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντΡονάλντο παραδέχτηκε πρόσφατα ότι η αντιπαλότητα με τον Λιονέλ Μέσι έχει τελειώσει.

«Ο ανταγωνισμός έχει τελειώσει», είπε ο Ρονάλντο το 2023. «Ήταν καλός, ένας υγιής ανταγωνισμός που άρεσε πολύ στους θεατές. Όποιος συμπαθεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο δεν χρειάζεται να μισεί τον Μέσι ή το αντίστροφο γιατί είναι και οι δύο πολύ καλοί.

«Μας σέβονται σε όλο τον κόσμο, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αυτός ανοίγει τον δρόμο του, εγώ τον δικό μου, ακόμα κι αν παίζουμε εκτός Ευρώπης. Έχει κάνει καλά, απ' ό,τι έχω δει, το ίδιο και εγώ. Το θέμα είναι να συνεχίσουμε. Η κληρονομιά συνεχίζεται. Ο ανταγωνισμός, δεν βλέπω τέτοια πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος αστέρας.