Μέσι και Κριστιάνο ξανά αντίπαλοι! Ανακοινώθηκε το σπουδαίο φιλικό Ίντερ Μαϊάμι - Αλ Νασρ

Λιονέλ Μέσι - Κριστιάνο Ρονάλντο

Μέσι και Κριστιάνο ξανά αντίπαλοι! Ανακοινώθηκε το σπουδαίο φιλικό Ίντερ Μαϊάμι - Αλ Νασρ

Κώστας Τσιακλής • 19:11 - 21.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:50 - 14.08.2024

Ίντερ Μαϊάμι και Αλ Νασρ θα δώσουν φιλικό αγώνα και θα θέσουν ξανά αντίπαλους τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο θα ξαναβρεθούν σύντομα αντίπαλοι παρά το γεγονός πως αγωνίζονται σε δύο διαφορετικές ηπείρους!

Πως θα συμβεί αυτό; Φυσικά μέσω ενός φιλικού αγώνα μεταξύ της Ίντερ Μαϊάμι και της Αλ Νασρ. Η εν λόγω αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο του 2024 στην πόλη Ριάντ και μάλιστα θα έχει τίτλο «Last Dance». Η ονομασία προφανώς υπονοεί ότι αυτός θα είναι και ο τελευταίος αγώνας μεταξύ των δύο σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Βέβαια αυτό δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε διότι κανείς δεν ξέρει πως μπορεί να τα φέρει η ζωή όσο οι δύο τους βρίσκονται ακόμα στους αγωνιστικούς χώρους. Αξίζει να σημειωθεί πως Μέσι και Ρονάλντο είχαν τεθεί αντιμέτωποι και τον περασμένο Ιανουάριο στο Riyadh Season Cup, όταν οι αστέρες της Αλ Νασρ και της Αλ Χιλάλ συγκρούστηκαν με αυτούς της Παρί Σεν Ζερμέν.

Σε δημοπρασία έξι φανέλες του Μέσι από το Μουντιάλ του Κατάρ, ο «Pulga» εκθρονίζει Τζόρνταν και Μαραντόνα!
WORLD CUP

09:29 - 21.11.2023

Σε δημοπρασία έξι φανέλες του Μέσι από το Μουντιάλ του Κατάρ, ο «Pulga» εκθρονίζει Τζόρνταν και Μαραντόνα!

Μία συλλογή από έξι φανέλες του θρύλου και ηγέτη της Αργεντινής, θα βγει σε δημοπρασία στο Sotheby’s της Νέας Υόρκης και αναζητούν τον νέο τους κάτοχο. Πρόκειται για μια στορική δημοπρασία, όχι μόνο για τον Λιονέλ Μέσι, αλλά και τον αθλητισμό γενικότερα.

Τότε και οι δύο τους είχαν καταφέρει να βρουν δίχτυα, με τον Μέσι να πετυχαίνει το πρώτο γκολ της Παρί και τον Ρονάλντο να σημειώνει τα πρώτα δύο γκολ της ομάδας του. Τελικός νικητής ήταν τελικά η Παρί Σεν Ζερμέν που επικράτησε με 5-4.