«Μας σημάδεψες τη ζωή»: Όταν η Σοφία Μαρτίνεθ κοίταξε στα μάτια τον Μέσι και εκείνος... έλιωνε με τα λόγια της (vid)

«Μας σημάδεψες τη ζωή»: Όταν η Σοφία Μαρτίνεθ κοίταξε στα μάτια τον Μέσι και εκείνος... έλιωνε με τα λόγια της (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 14:43 - 26.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:44 - 14.08.2024

Δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών κάνουν λόγο για «κρίση» στη σχέση του Λιονέλ Μέσι με την Αντονέλα Ρακούζο. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής φέρεται να απάτησε το μοντέλο με την δημοσιογράφο, Σοφία Μαρτίνεθ, με την οποία είχε παρελθόν ο σταρ της Ίντερ Μαϊάμι.

Σάλος έχει προκληθεί με τη φημολογία για κρίση στη σχέση του Λιονέλ Μέσι με την Αντονέλα

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η δημοσιογράφος Σοφία Μαρτίνεθ φέρεται να είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους. Συγκεκριμένα η «Directo do Miolo» αναφέρει ότι ο Αργεντινός σταρ απάτησε τη σύζυγο του μαζί της, με το ζευγάρι να βρίσκεται μια ανάσα από το διαζύγιο.

Ωστόσο η δημοσιογράφος δεν είναι άγνωστη στον Μέσι, καθώς στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ο παίκτης της Ίντερ Μαϊάμι της είχε παραχωρήσει συνέντευξη, μετά την πρόκριση της «Αλμπισελέστε» στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Μαρτίνεθ είχε κάνει τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή να κοκκινίσει.  

«Το τελευταίο πράγμα που θα σου πω δεν είναι μία ερώτηση. Απλά θέλω να σου πω ότι έρχεται ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Παρόλο που όλοι θέλουμε να τον κερδίσουμε, θέλω να σου πω ότι πέρα ​​από το αποτέλεσμα είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να σου στερήσει. 

Έχεις αγγίξει κάθε Αργεντινό, είναι αλήθεια. Δεν υπάρχει παιδί που να μην έχει τη φανέλα σου, είτε είναι η αυθεντική, είτε η ψεύτικη. Πραγματικά σημάδεψες τη ζωή όλων και αυτό είναι μεγαλύτερο από οποιοδήποτε παγκόσμιο κύπελλο και κανείς δεν θα σου το πάρει. 

Ούτε Μέσι, ούτε Ρονάλντο... Μόνο ένας παίκτης του Ολυμπιακού και ο Κλάιφερτ έχουν καταφέρει αυτό το επίτευγμα τον 21ο αιώνα
PREMIER LEAGUE

13:20 - 26.11.2023

Ούτε Μέσι, ούτε Ρονάλντο... Μόνο ένας παίκτης του Ολυμπιακού και ο Κλάιφερτ έχουν καταφέρει αυτό το επίτευγμα τον 21ο αιώνα

Ο Τζάστιν Κλάιφερτ σκόραρε στη νίκη της Μπόρνμουθ επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και κατάφερε να κάνει ότι έκανε μόνο ένας παίκτης του Ολυμπιακού...

Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για τις μεγαλύτερες στιγμές ευτυχίας που έκανες τόσους πολλούς ανθρώπους να ζήσουν και ελπίζω να το κρατήσεις στην καρδιά σου γιατί νομίζω ότι αυτό είναι πιο σημαντικό από οποιοδήποτε παγκόσμιο κύπελλο και το έχεις ήδη. Ευχαριστώ αρχηγέ...».