Σε άλλο επίπεδο θαυμαστής του Μέσι: «Χτύπησε» τατουάζ την υπογραφή του

Σε άλλο επίπεδο θαυμαστής του Μέσι: «Χτύπησε» τατουάζ την υπογραφή του

Νεφέλη Μπισμπίκη 10:11 - 20.10.2024

Η «Marca» βράβευσε τον Λιονέλ Μέσι ως τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών, σε μία ξεχωριστή εκδήλωση, με πολλούς παρευρισκόμενους να έχουν την τύχη να πάρουν ένα αυτόγραφο από τον Αργεντινό, ενώ ένας από αυτούς δεν έχασε χρόνο και έκανε τατουάζ την υπογραφή του.

Το βράδυ της Πέμπτης ήταν ξεχωριστό για τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ήταν το τιμώμενο πρόσωπο της εφημερίδας «Marca», λαμβάνοντας το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή όλων των εποχών , ένα βραβείο που απονέμεται σε αυτόν με τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία του αθλήματος.

Μετά την απονομή του βραβείου στον Λιονέλ Μέσι, αρκετοί από αυτούς που παρευρίσκονταν εκεί, είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον παίκτη της Ίντερ Μαϊάμι, ενώ ο 37χρονος υπέγραψε πολλές φανέλες και έβαλε την υπογραφή του στο χέρι ενός θαυμαστή.

Ο συγκεκριμένος από ότι φαίνεται, πρέπει να ήταν μεγάλος θαυμαστής, διότι μπορεί να μην είχε μία φανέλα ώστε να την υπογράψει ο Μέσι, αλλά σκέφτηκε πιο δημιουργικά και του ζήτησε να υπογράψει στο χέρι του. Αυτό το αυτόγραφο πρέπει να ήταν και το καλύτερο που έχει πάρει ποτέ, καθώς δεν έχασε χρόνο και αμέσως μετά «χτύπησε» τατουάζ την υπογραφή του Λέο, δημιουργώντας έτσι μία μόνιμη ανάμνηση.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Μέσι επιβεβαιώνει απόλυτα τον τίτλο που του απέδωσε η «Marca», καθώς πέρα από το χατ τρικ που πέτυχε στον αγώνα με την Βολιβία πριν λίγες ημέρες, το έκανε ξανά το Σάββατο με την Ίντερ Μαϊάμι, μέσα σε τέσσερις μέρες, οδηγώντας την ομάδα του σε ρεκόρ βαθμών σε μία σεζόν στο MLS.