Στην ΑΕΚ και με τη... βούλα ο Λιούμπισιτς

Ρόμπερτ Λιούμπισιτς

Στην ΑΕΚ και με τη... βούλα ο Λιούμπισιτς

Κώστας Τόπας 10:20 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:14 - 14.08.2024

Η ΠΑΕ ΑΕΚ επιβεβαίωσε πως αργά το βράδυ της Τρίτης (30/01) επιτεύχθηκε η συμφωνία για την μεταγραφή του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς. Μέσα στη μέρα ο 24χρονος χαφ για τις υπογραφές.

Τελειωμένη είναι η πώληση του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην ΑΕΚ. Ο 24χρονος χαφ, αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, διάρκειας τεσσάρων ετών. Η ακριβής ώρα της άφιξής του θα γίνει γνωστή αργότερα σήμερα.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ενημέρωση της, ανέφερε ότι από αργά το βράδυ της Τρίτης (30/01) υπάρχει πλέον υπογεγραμμένη η συμφωνία για την μεταγραφή του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, ο οποίος ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος.

«Από πολύ αργά χθες το βράδυ υπάρχει πλέον υπογεγραμμένη η συμφωνία για την μεταγραφή του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς κι από τα τρία μέρη», ανέφερε στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Παρά τις αντιδράσεις, και τις δυσκολίες της υπόθεσης, η ΑΕΚ επέμεινε και με σύμμαχο τον παίκτη κατάφερε να ολοκληρώσει μια πολύ μεγάλη μεταγραφή. Όπως όλοι είδαν και στα παιχνίδια με την Ντινάμο πρόκειται για έναν παίκτη με τεράστια ποιότητα που η παρουσία του ανεβάζει επίπεδο την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα

Τη φετινή σεζόν, ο Λιούμπισιτς έχει αγωνιστεί 27 φορές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, έχοντας απολογισμό δύο γκολ και τέσσερις ασίστ. Κατά κύριο λόγο αγωνίζεται ως μέσος, επομένως αν αποκτηθεί θα προσφέρει μία έξτρα λύση στους χαφ για τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος είδε πρόσφατα να τραυματίζεται σοβαρά Νταμιάν Σιμάνσκι.