«Η Κράσνονταρ ενδιαφέρεται για Λιβάι Γκαρσία - 23 εκατ. ευρώ θέλει η ΑΕΚ»

Λιβάι Γκαρσία

i

©Intime

«Η Κράσνονταρ ενδιαφέρεται για Λιβάι Γκαρσία - 23 εκατ. ευρώ θέλει η ΑΕΚ»

Sportal newsroom 09:57 - 03.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:59 - 03.09.2024

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ρωσία, η Κράσνονταρ φέρεται να έχει στο στόχαστρό της τον Λιβάι Γκαρσία, για τον οποίο ετοιμάζει πρόταση ώστε να τον αποκτήσει από την ΑΕΚ.

Ενδιαφέρον από Ρωσία και πιο συγκεκριμένα από την Κράσνονταρ φαίνεται πως προκύπτει για τον Λιβάι Γκαρσία.

Οπως αναφέρει η ρωσική ιστοσελίδα «Sport24» η Κράσνονταρ επιδιώκει την απόκτηση του επιθετικού της ΑΕΚ, χωρίς ωστόσο να έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη πρόταση ή να έχει χτυπήσει την πόρτα της Ένωσης.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει, ότι η ΑΕΚ αξιώνει 23 εκατομμύρια ευρώ για τον Λιβάι Γκαρσία, την ίδια ώρα που τον ποδοσφαιριστή τον περιμένει μισθός 3,5 εκατομμυρίων ευρώ στη Ρωσία.

«Προς το παρόν, ο ρωσικός σύλλογος δεν έχει κάνει ακόμη προτάσεις για τη μεταγραφή του Λιβάι Γκαρσία», υπογραμμίζει το ρεπορτάζ του ρωσικού «Sport24» και πλέον μένει να δούμε κατά πόσο έχει βάση το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη Ρωσία το μεταγραφικό παζάρι «κλείνει» στις 12 Σεπτέμβρη. Από εκεί και πέρα, η Ένωση κάνει Τεράστια προσπάθεια ώστε να βρει την κατάλληλη οικονομική φόρμουλα που θα πείσει τους Άγγλους να πουν το "yes" για την παραχώρηση του Ιβοριανού φορ, Ντατρό Φοφανά.

Οι «Μπλε» τις τελευταίες ώρες κατέστησαν σαφές πως στο τραπέζι της συζήτησης υπάρχει μόνο η πώληση και όχι ο δανεισμός, η ΑΕΚ δεν σηκώθηκε να αποχωρήσει. Στην Ένωση παλεύουν ώστε να μπορέσουν να βρουν την κατάλληλη οικονομική φόρμουλα, προκειμένου να φτάσουν στο deal με την Τσέλσι. Δεδομένα δεν μπορεί να φτάσει η ΑΕΚ σε ποσά άνω των δέκα εκατομμυρίων ευρώ.

Ομως για να παραμένει στην διαπραγμάτευση, προφανώς και έχει να ρίξει άλλες επιλογές στο τραπέζι. Πάντως σε κάθε περίπτωση, οι διαπραγματεύσεις είναι... οριακές.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!