Οριστικά εκτός Εθνικής ο Λιβάι Γκαρσία μετά τον τραυματισμό

Λιβάι Γκαρσία

i

©Intime

Οριστικά εκτός Εθνικής ο Λιβάι Γκαρσία μετά τον τραυματισμό

Ο επιθετικός της ΑΕΚ, Λιβάι Γκαρσία, τέθηκε οριστικά εκτός αποστολής από την Εθνική του ομάδα για το παιχνίδι με τις Μπαχάμες.

Χωρίς τον Λιβάι Γκαρσία θα παραταχθεί η Εθνική ομάδα του Τρίνιταντ και Τομπάγκο στο εκτός έδρας παιχνίδι με τις Μπαχάμες. Ο επιθετικός της ΑΕΚ έμεινε οριστικά εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού.

Θυμίζουμε πως ο ίδιος στην πρόσφατη αναμέτρηση με τη Γρενάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα, αλλά αποχώρησε κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου με πρόβλημα στη μέση.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής που έκανε δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό, ωστόσο έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους.

Υπενθυμίζεται ότι σε δύο βδομάδες είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση των παικτών της ΑΕΚ για τις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις, και στις 23 Ιουνίου η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» θα αναχωρήσει για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Η Ένωση θα επιδιώξει να δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια στις 18 μέρες που θα μείνει στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αλλά ο Αλμέιδα θέλει να πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

 Ο Αργεντινός τεχνικός ήδη από τις προηγούμενες προετοιμασίες, επιδιώκει να κάνει φιλικά που η διάρκεια τους μοιράζεται πολύ διαφορετικά σε σχέση μ’ ένα κανονικό παιχνίδι. Πέρυσι για παράδειγμα, όπως και πρόπερυσι, είχε κάνει φιλικά η ΑΕΚ, που είχαν διάρκεια τρία ημίχρονα των 30 λεπτών. Ενώ έδωσε και ματς που είχε τρία ημίχρονα των 40.