«Ελπίζουμε μόνο»: Τι εννοούσε ο προπονητής του Τρινιντάντ για τον Λιβάι Γκαρσία

Γκαρσία

i

Λιβάι Γκαρσία/©intime

«Ελπίζουμε μόνο»: Τι εννοούσε ο προπονητής του Τρινιντάντ για τον Λιβάι Γκαρσία

Κώστας Τσίλης 14:48 - 12.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:46 - 13.08.2024

Για την ειδική διαχείριση που χρειάζεται ο Γκαρσία προκειμένου να μην υπάρξει θέμα τραυματισμού, μίλησε ο τεχνικός του Τρινιντάντ

Όσοι είχαν κάποια στιγμή την περιέργεια να παρακολουθήσουν ένα ματς της εθνικής ομάδας του Τρινιντάντ και Τομπάγκο, θα διαπίστωσαν πως ο τρόπος που ξεχωρίζει ο Λιβάι Γκαρσία είναι κάτι πολύ παραπάνω από θεαματικός.

Είναι σαν να παίζουν παιδιά δημοτικού και ανάμεσα τους να είναι και ένα από το λύκειο. Απολύτως λογικό λοιπόν, ο προπονητής του Τρινιντάντ να περιμένει ως… μεσσία τον Γκαρσία για το ματς στις 23 του μηνός με τον Καναδά. Προφανώς όμως ο Άνγκους Ίβ είναι συνειδητοποιημένος για την ειδική διαχείριση που απαιτεί η περίπτωση του Λιβάι, προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα τραυματισμού.

«Είμαστε προσεκτικά αισιόδοξοι για τη διατήρηση της φόρμας του Λιβάι Γκαρσία και ελπίζουμε να μείνει χωρίς τραυματισμούς. Όπως γνωρίζετε, δεν έχουμε παίξει πραγματικά με τον Λιβάι πρόσφατα. Όταν δεν τραυματίζεται ο Λιβάι είναι σε τρομερή φόρμα για τον σύλλογό του και ελπίζουμε μόνο να μπορέσει να διατηρήσει αυτό το επίπεδο έντασης και φυσικής κατάστασης για να μπορούμε να τον έχουμε στις τάξεις μας», τόνισε ο τεχνικός του Τρινιντάντ και προφανώς αυτό είναι κάτι που λίγο καθησυχάζει τον Ματίας Αλμέιδα, που πάντα αγωνιά, όταν ο Γκαρσία πηγαίνει στην εθνική του.

Ο Κάλενς επέστρεψε στο Περού και ο κόσμος τον υποδέχθηκε σαν «σταρ»!

Ο Αλεξάντερ Κάλενς ταξίδεψε ήδη στο Περού, για τις υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας, καθώς ο στόπερ της ΑΕΚ κλήθηκε από τον νέο ομοσπονδιακό προπονητή Χόρχε Φοσάτι για τα δύο φιλικά παιχνίδια, με τη Νικαράγουα στις 22 Μαρτίου και τη Δομινικανή Δημοκρατία στις 26/3. Το Περού είχε αιτηθεί από την προηγούμενη εβδομάδα λόγω της αναβολής της δεύτερης αγωνιστικής των Play Offs της Stoiximan Super League, να βρίσκεται νωρίτερα ο Κάλενς στη χώρα του. Μετά τη νίκη στη Λαμία, ο Ματίας Αλμέιδα απάντησε θετικά και έτσι ο Κάλενς αναχώρησε.

Το τρομερό επίτευγμα του Πόνσε που τον βάζει πάνω από Κέιν και Βλάχοβιτς (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:05 - 12.03.2024

Το τρομερό επίτευγμα του Πόνσε που τον βάζει πάνω από Κέιν και Βλάχοβιτς (vids)

Ο Εζέκιελ Πόνσε έχει καταφέρει με τα δέκα τέρματα που έχει πετύχει μέσα στο 2024, να έχει ξεπεράσει τον Χάρι Κέιν της Μπάγερν Μονάχου και τον Ντούσαν Βλάχοβιτς της Γιουβέντους, στη λίστα με τους σκόρερ που έχουν τα περισσότερα γκολ το τρέχον ημερολογιακό έτος.

Στο αεροδρόμιο περίμεναν τον 31χρονο στόπερ της ΑΕΚ συγγενικά πρόσωπα αλλά και πολλοί εκπρόσωποι του Τύπου που του επιφύλασσαν μια αποθεωτική υποδοχή.