Πού εκτοξεύτηκε η χρηματιστηριακή αξία του Λιβάι Γκαρσία μετά τα δύο γκολ στη Λαμία (vids)

Λιβάι Γκαρσία

i

©Intime

Πού εκτοξεύτηκε η χρηματιστηριακή αξία του Λιβάι Γκαρσία μετά τα δύο γκολ στη Λαμία (vids)

Κώστας Τόπας 09:01 - 11.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:48 - 13.08.2024

Μετά τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στη Λαμία, ο Λιβάι Γκαρσία είδε τη χρηματιστηριακή του αξία να εκτοξεύεται.

Ο Λιβάι Γκαρσία ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ΑΕΚ στο άνετο πέρασμα της από την έδρα της Λαμίας (0-4), για την πρεμιέρα των Play Offs. Ο 26χρονος επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάκο πέρασε ως αλλαγή στο 78' της αναμέτρησης και κατάφερε δέκα λεπτά αργότερα να βρει δίχτυα και μάλιστα δύο φορές.

Αρχικά, στο 88' ο Λιβάι Γκαρσία πέρασε δύο-τρεις αντιπάλους λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή και με μια ρουκέτα με το αριστερό βρήκε το παραθυράκι του Κοσέλεφ γράφοντας το 0-3! Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με ένα ιδανικό πλασέ με το αριστερό έστειλε για τέταρτη φορά την μπάλα στα δίχτυα της Λαμίας, σημειώνοντας μέσα σε ένα πεντάλεπτο το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και κάνοντας το τελικό 0-4.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Λιβάι Γκαρσία έφτασε τα 14 τέρματα σε 20 συμμετοχές με τη φανέλα της ΑΕΚ την τρέχουσα σεζόν εκ των οποίων τα 13 τα έχει πετύχει σε 13 παιχνίδια πρωταθλήματος. Για τέταρτο παιχνίδι φέτος ο 26χρονος επιθετικός πέτυχε δύο γκολ, μετά από αυτά με Κηφισιά, Παναθηναϊκό και Βόλο, όλα εντός έδρας. Πέρυσι πέτυχε σε μια γεμάτη σεζόν 18 γκολ σε 37 ματς, τα 14 στο πρωτάθλημα, ωστόσο και φέτος ο Λιβάι δείχνει πως όποτε βρίσκεται σε καλή κατάσταση βρίσκει με ευκολία τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

«Έχουν πει τα πάντα. Είμαι χαρούμενος για τα σχόλιά τους, είναι περιττά τα λόγια μου. Μερικές φορές τα χρειαζόμαστε αυτά τα σχόλια. Φέτος η χρονιά μου δεν ήταν τέλεια δεν πάει όπως την σχεδίασα, γιατί μερικές φορές ο Θεός κάνει άλλα σχέδια. Ένας ποδοσφαιριστής στη θέση μου χρειάζεται μια θετική ενέργεια», ανέφερε μεταξύ άλλων μετά το τέλος του αγώνα στο ΔΑΚ Λαμίας.

Μετά την επίτευξη των δύο αυτών τερμάτων, ο Λιβάι Γκαρσία είδε την χρηματιστηριακή του αξία να εκτοξεύεται. Συγκεκριμένα, ο 26χρονος επιθετικός της Ένωσης, που συνεχίζει της καλές του εμφανίσεις κατάφερε να ανεβάσει την αξία του από 12 εκατομμύρια ευρώ σε 13 εκατομμύρια ευρώ, κάνοντας τον -μαζί με τον Ντάνιελ Ποντένσε του Ολυμπιακού- από τους πολυτιμότερους παίκτες στη Stoiximan Super League.

Οι πέντε πολυτιμότεροι παίκτες του πρωταθλήματος:

  1. Ντάνιελ Ποντένσε 13 εκατ. ευρώ
  2. Λιβάι Γκαρσία 13. εκατ. ευρώ
  3. Νταβίντ Κάρμο 12 εκατ. ευρώ
  4. Γιάννης Κωνσταντέλιας 12. εκατ. ευρώ
  5. Φώτης Ιωαννίδης 10 εκατ. ευρώ

🔴Baladeros LIVE: Σφραγίδα Τερίμ στο Φάληρο, «πνιγμένος» ο Ολυμπιακός, Άρης για φίλημα & ΑΕΚ κορυφής!