Στην εθνική του Τρινιντάντ ο Λιβάι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026

Λιβάι Γκαρσία

i

©Intime

Στην εθνική του Τρινιντάντ ο Λιβάι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026

Sportal newsroom 11:17 - 25.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:01 - 29.05.2024

Ο επιθετικός της ΑΕΚ, Λιβάι Γκαρσία, συμπεριλήφθηκε στην εθνική του Τρινιντάντ και Τομπάγκο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026.

Ο Λιβάι Γκαρσία θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα στις αρχές Ιουνίου, καθώς κλήθηκε στην αποστολή του Τρινιντάντ και Τομπάγκο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026.

Οι δύο αναμετρήσεις που θα δώσει η εθνική του ομάδα είναι απέναντι στην Γρενάδα και τις Μπαχάμες στις 5 και 8 Ιουνίου αντιστοίχως για τα προκριματικά της εν λόγω διοργάνωσης.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και πήρε κανονικά μέρος στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος με την ομάδα του, θα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί λίγες μέρες μετά από σχεδόν δύο χρόνια, μετά από τις υποχρεώσεις του με την εθνική.

Υπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος επιθετικός έχασε ένα μέρος της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ΑΕΚ λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική του ομάδα και ξεκουράστηκε ελάχιστες μέρες, κάτι που του έβγαλε αρκετούς τραυματισμούς μέσα στη σεζόν.

Το Τρινιντάντ και Τομπάγκο δεν συμμετέχει στο Copa America φέτος, γεγονός που θα λειτουργήσει υπέρ του φορ της ΑΕΚ, για να μπορέσει να πάρει τις ανάσες του και να πάρει μέρος από την αρχή στην προετοιμασία της ομάδας.