ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-0

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

LIVE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-0

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:42 - 25.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:44 - 20.08.2024

Παρακολουθήστε μέσω του Sportal την εξέλιξη του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, σε σχόλιο Διονύση Βερβελέ και Μπάμπη Τσιμπίδα.

Μπάμπης Τσιμπίδας: Τηρουμένων των αναλογιών, ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο στο ντέρμπι. Με μόλις μία ευκαιρία, το 0-0 πρέπει να τον αφήνει ικανοποιημένο

Δ. Βερβελές: Ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη, είχε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν τα κατάφερε... Χωρίς τον Παπασταθόπουλο στη ρεβάνς με την ΑΕΚ, λόγω της αποβολής του... Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να πάρει ένα ντέρμπι φέτος και είναι στο -5 από τον Παναθηναϊκό...

  • Τέλος στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός πέτυχε γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό όμως αυτό ακυρώθηκε ως οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης. Πέραν τούτου ήταν ανώτερος των «πράσινων», οι οποίοι όμως παίρνουν για μία ακόμα φορά την ισοπαλία φέτος στο ντέρμπι των αιωνίων. Και από τη μεριά της η ομάδα του Γιοβάνοβιτς είχε ευκαιρίες, χωρίς όμως εκείνες να είναι τόσες όσες των «ερυθρόλευκων»
  • Κόκκινη στον Σωκράτη για μαρκάρισμα. Είχε πάρει προηγουμένως κίτρινη

Δ. Βερβελές: Απίστευτες στιγμές, δύο ντέρμπι του VAR... Kαι όλα "πράσινα".

  • Έχει κατέβει στον αγωνιστικό χώρο ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος δέχεται κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρίες στον τέταρτο.
  • Ακυρώνεται το γκολ για οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης
  • Αδιανόητο λάθος στην άμυνα οδήγησε την μπάλα στον Βρουσάι ο οποίος έκανε το 1-0 
  • Ακόμα μία ευκαιρία με τον Ελ Αραμπί στον αέρα να μην κερδίζει τον Μπρινιόλι στο 86'

Δ. Βερβελές: Ο Παναθηναϊκός δείχνει να βολεύεται με το "Χ", όχι, όμως, ο Ολυμπιακός!

  • Τεράστια ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό με τον Σπόραρ να εκμεταλλεύεται το εύκολο λάθος από την άμυνα του Ολυμπιακού, αλλά να μην στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα
  • Σουτ του Ρούμπεν στο 76' το οποίο ελέγχει ο Πασχαλάκης
  • Ο Παπαπσταθόπουλος είδε την κεφαλιά του να αποκρούεται από τον Μπρινιόλι στο 74'
  • Πλάσαρε ο Μασούρας όμως η μπάλα κατέληξε εκτός εστίας στο 73'

Μπάμπης Τσιμπίδας: Ο Μπερνάρ δεν τραβάει καθόλου, ούτε σε άμυνα, ούτε σε επίθεση. Ο Γιοβάνοβιτς πρέπει να τον αντικαταστήσει, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει μειονέκτημα στις μονομαχίες και δεν παίρνει το παραμικρό στην κατοχή της μπάλας. Βέβαια, τώρα με τις δύο αλλαγές του Χουάνκαρ και του Κουρμπέλη, είναι δύσκολο.

Δ. Βερβελές: Κάνει τις αλλαγές του, με Μασούρα και Ελ Αραμπί να μπαίνουν...

Δ. Βερβελές: Ο Μίτσελ πρέπει να δώσει ώθηση από τον πάγκο του εκτιμώ...

Μπάμπης Τσιμπίδας: Ο Γιοβάνοβιτς βάζει τον έμπειρο Κώτσιρα δεξιά, για να αντιμετωπίσει την ανασφάλεια που προκάλεσε ο Βαγιαννίδης και αλλάζει «φουνταριστό», για να είναι ο Σπόραρ πιο ξεκούραστος και να κρατήσει περισσότερο τη μπάλα. 

Μπάμπης Τσιμπίδας: Ο Βαγιαννίδης με δύο λάθη, έδωσε φάσεις στον Κανός. Την πρώτη με ένα επιπόλαιο διώξιμο, τη δεύτερη με κακό κοντρόλ και κλέψιμο του Ισπανού. Τυχερός ο μικρός, γιατί ο Κανός δεν τελείωσε καλά τις ευκαιρίες του.

Δ. Βερβελές: Έχει μπει καλά ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο και απειλεί με τον Κανός σε δύο περιπτώσεις! 

  • Έχει μπει ξανά δυναμικά ο Ολυμπιακός και χάνει δύο ευκαιρίες με τον Κανός 

Μπάμπης Τσιμπίδας: Με τη μορφή που έχει το ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός δεν δικαιούται κάτι περισσότερο από το 0-0. Αυτό όμως πρέπει να αλλάξει, γιατί όσο είναι ακίνδυνος και δίνει μέτρα στον Ολυμπιακό, η ζημιά θα είναι όλο και εύκολο να γίνει. 

Δ. Βερβελές: Θα τα δούμε όλα στο β' μέρος όπως φαίνεται. Ο Ολυμπιακός θα αυξήσει πίεση, να βρει ευκαιρίες και το γκολ.

  • Τέλος στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος του Παναθηναϊκού εκμεταλλευόμενος και το «boost» του κατάμεστου γηπέδου. Σε καμία περίπτωση ο Παναθηναϊκός δεν ήταν κακός, εντούτοις κάποια φθηνά λάθη παραλίγο να του κοστίσουν.
  • Νέα φάση διαρκείας με την μπάλα να καταλήγει ξανά στην αγκαλιά του Μπρινιόλι στο 45'

Μπάμπης Τσιμπίδας: Έχει μεγαλύτερη θέληση ο Ολυμπιακός μέχρι τώρα. Οι παίκτες του παίζουν πιο αποφασιστικά και οι “πράσινοι” πρέπει να ανεβάσουν την ένταση τους. Ο Μπερνάρ έχει αναχαιτιστεί πλήρως από τον Εμβιλά, ο Μαντσίνι είναι ωσεί παρών, μόνο ο Παλάσιος προσπαθεί και ο Ιωαννίδης είναι αποκομμένος.

  • Ένα ακόμα σουτ για τον Ολυμπιακό στο 41' με τον Μπιέλ. Στην αγκαλιά του Μπρινιόλι η μπάλα
  • Ο Ολυμπιακός έχει το μομέντουμ και προσπαθεί να πάρει το γκολ πριν το ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός του δίνει την ευκαιρία κάνοντας εύκολα λάθη.

Δ. Βερβελές: Μοναδική η ευκαιρία του Κανός στο 34', σαν... πέναλτι, έστειλε την μπάλα άουτ!

  • O Κανός χάνει την ευκαιρία του αιώνα όταν ανενόχλητος έστειλε την μπάλα άουτ στο 35'

Δ. Βερβελές: Κακό ποιοτικά ντέρμπι μέχρι στιγμής πάντως, αναμενόμενο σε ένα βαθμό...

Μπάμπης Τσιμπίδας: Λείπει το κάτι παραπάνω από τον Παναθηναϊκό, για να μπορέσει να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή του Πασχαλάκη. Έχει μία ανούσια κατοχή, αλλά χωρίς τρόπο να την εκμεταλλευτεί.

  • Πάνω - κάτω η μπάλα στο πρώτο 20λεπτο αλλά με μόλις δύο ευκαιρίες. Από μία για κάθε ομάδα!
  • Απάντησε ο Παναθηναϊκός με ωραίο σουτ του Παλάσιος

Δ. Βερβελές: Θέλει να πιέσει από νωρίς ο Ολυμπιακός, το ζήτημα είναι πόσο θα αντέξει σε ένα τέτοιο ρυθμό...

Μπάμπης Τσιμπίδας: Πρώτη… γκέλα της βραδιάς στο 3’ από τον Σάρλια. Ο Φορτούνης έκλεψε, ο Μπακαμπού βγήκε τετ-α-τετ αλλά πλάσαρε στο δοκάρι. Πρέπει να προσέξουν οι «πράσινοι», γιατί στην επόμενη φάση δεν θα σταθούν τόσο τυχεροί.

Δ. Βερβελές: Μεγάλη ευκαιρία με τον Μπακαμπού στο 4' για τον Ολυμπιακό, θα ήταν η ιδανική αρχή!

  • Δοκάρι του Μπακαμπού στο 4ο λεπτό μετά από λάθος του Σάρλια

Μπάμπης Τσιμπίδας: Ξένα χωράφια… μεν, όμως για την ανασταλτική λειτουργία του Παναθηναϊκού, ο Φορτούνης αποτελεί μεγαλύτερη πρόκληση. Ο Χάμες είναι μεν μεγαλύτερη κλάση, αλλά ο Φορτούνης έχει πιο ισχυρό κίνητρο για να ξεχωρίσει στο αποψινό ντέρμπι.

  • Καθυστέρηση στο παιχνίδι μετά τα βεγγαλικά που άναψαν οι φίλοι των «ερυθρόλευκων». Ο Πινέιρο περιμένει μαζί με τους παίκτες να καθαρίσει η ατμόσφαιρα.
© Sportal
  • Εντυπωσιακό κορεό από τους φίλους του Ολυμπιακού κατά την είσοδο των ομάδων
  • Χωρίς «παρατράγουδα» μέχρι στιγμής, τόσο στις αφίξεις όσο και στις εισόδους των δύο ομάδων.
  • Λίγη ώρα ακόμα για το μεγάλο ντέρμπι των αιωνίων

Δ. Βερβελές: Κατάμεστο το Καραϊσκάκη, με τον κόσμο του Ολυμπιακού από νωρίς να δίνει ώθηση στους "ερυθρόλευκους" για τη νίκη-επιστροφή στη διεκδίκηση του τίτλου!

Δ. Βερβελές: Καλησπέρα και από εμένα. Δυσάρεστη η εξέλιξη με τον Χάμες, που όπως είχαμε επισημάνει θα έκανε ένα τελευταίο τεστ, αλλα δεν τα κατάφερε. Αναμενόμενη κατά τα άλλα η εντεκάδα του Μίτσελ...

Μπάμπης Τσιμπίδας: Στο δίλημμα Βαγιαννίδης ή Κώτσιρας, ενθουσιασμός και επιθετικότητα ή εμπειρία και ισορροπία, ο Γιοβάνοβιτς επέλεξε τον πρώτο. Ο νεαρός δεξιός μπακ πήρε το χρίσμα από τον Ιβάν, στη δεύτερη δύσκολη αποστολή του μετά την Τούμπα.

© Intime
  • Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει κάνει sold-out στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και ήδη αρκετοί φίλαθλοι έχουν φτάσει στο γήπεδο. Φαντασμαγορική ατμόσφαιρα πριν το ματς κατά την είσοδο κάποιων παικτών του Μίτσελ για ζέσταμα.

Μπάμπης Τσιμπίδας: Ο Γιοβάνοβιτς επιλέγει μία ενδεκάδα με επιθετικότητα. Με δύο αμυντικούς χαφ, τον Ρούμπεν και τον Κουρμπέλη, τον Μπερνάρ στο «10», τους Παλάσιος και Μαντσίνι στα άκρα της επίθεσης και τον Ιωαννίδη στην κορυφή.

  • Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

    Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Μπα, Παπασταθόπουλος, Ροντινέι, Ρέαμπτσουκ, Χουάνγκ, Εμβιλά, Μπιέλ, Κανός, Φορτούνης, Μπακαμπού. 
    Στον πάγκο: Τζολάκης, Ραμόν, Αραμπί, Βρουσάι, Μασούρας, Κασάμι, Βαλμπουενά, Σαμασέκου, Ντόη.

    Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδη, Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Κουρμπέλη, Παλάσιος, Μαντσίνι, Μπερνάρ, Ιωαννίδη.
    Στον πάγκο: Λοντίγκιν, Πούχατς, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσοκάι, Μάγκνουσον και Κώτσιρας.
  • Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ετοιμάζονται να δώσουν την μητέρα των «μαχών» σε ένα ντέρμπι - για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League - το οποίο αποτελεί και για τους δύο κρίσιμο, όσον αφορά την κορυφή του πρωταθλήματος.