ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-0
i

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ / © Intime

LIVE ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-0

Sportal newsroom 19:56 - 19.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:51 - 20.08.2024

Παρακολουθήστε μέσω του Sportal την εξέλιξη του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, σε σχόλιο Μάνου Τσαλγατίδη και Κώστα Τσίλη.

*Τέλος παιχνιδιού, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει τη νίκη με 2-0 επί της ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας χάρη στα γκολ των Νάρεϊ και Κουλιεράκη.

Κώστας Τσίλης: «Η ΑΕΚ συνεχίζει να ψάχνει απειλή με σέντρες, κάτι που δεν είναι καθόλου στο παιχνίδι της. Και σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, ο Αλμέιδα δεν έκανε μαζεμένες τις αλλαγές. Κάτι που δυσκόλεψε αρκετά την προσαρμογή σε αλλαγή παιχνιδιού». 

Μάνος Τσαλγατίδης: «O ΠΑΟΚ κάνει πλέον τη ζωή του πιο εύκολη μετά το 2-0 του Κουλιεράκη. Ο Δικέφαλος κάνει εξαιρετική εμφάνιση και δίκαια προηγείται».

Κώστας Τσίλης: «Με την αλλαγή του Γκατσίνοβιτς πλέον πηγαίνει ο Πινέδα στον άξονα δίπλα στον Σιμάνσκι».

*ΓΚΟΟΛ για τον ΠΑΟΚ, 2-0 με κεφαλιά του Κουλιεράκη από κόρνερ.

Κώστας Τσίλης: «Η ΑΕΚ επιμένει και στο δεύτερο ημίχρονο να ψάχνει τις επιθέσεις από την πλευρά μόνο του Άμραμπατ».

Κώστας Τσίλης: «Έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων της ΑΕΚ στον διαιτητή και στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. Κυρίως για την φάση του 20' με το πάτημα του Ολιβέιρα στον Αραούχο και του 26' με την ανατροπή του Ίνγκασον στον Γκαρσία έξω από την περιοχή».

Κώστας Τσίλης: «Παρόλο που η ΑΕΚ βρήκε τρόπους από το τέταρτο και μετά να πατήσει την αντίπαλη περιοχή, είχε λάθος επιλογές στην τελική προσπάθεια».

*Τέλος πρώτου ημιχρόνου, με τον ΠΑΟΚ να προηγείται της ΑΕΚ με 1-0 χάρη στο γκολ του Νάρεϊ.

Μάνος Τσαλγατίδης: «O ρυθμός έχει πέσει αισθητά και στο ματς έχουν κυριαρχήσει τα νεύρα και οι σκληρές μονομαχίες. Ο ΠΑΟΚ προηγείται με 1-0, είναι αυτός που οδηγεί το ματς και δεν πρέπει να αφήσει την ΑΕΚ να μπει στο μυαλό του και να τον εκνευρίσει».

Κώστας Τσίλης: «Η ΑΕΚ στον επίσημο λογαριασμό της διαμαρτύρεται για κόκκινη κάρτα κάρτα στον Ολιβέιρα σε πάτημα στο πόδι του Αραούχο στο 20' και για γκρέμισμα του Ινγκασον στον Γκαρσία στο 26'».

Κώστας Τσίλης: «Πολλές παρατηρήσεις από τον Αλμέιδα, για τα εύκολα λάθη και για τον τρόπο που η ΑΕΚ δίνει στον ΠΑΟΚ αντεπιθέσεις σε ανοιχτό γήπεδο».

Κώστας Τσίλης: «Η ΑΕΚ αρχίζει να βρίσκει τρόπους να κρατήσει μπάλα, κάτι που δεν έκανε στο πρώτο τέταρτο».

Μάνος Τσαλγατίδης: «Ο ΠΑΟΚ έχει μπει δυνατά στο ματς και έχει βρει το τρωτό σημείο της ΑΕΚ, που δεν είναι άλλο από την πίεση ψηλά στην ευάλωτη άμυνα της. Το γκολ ειδικά του έχει δώσει φτερά. Επίσης, αυτό που έκανε ο Κωνσταντέλιας δεν έχει ξαναγίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

*ΓΚΟΟΛ για τον ΠΑΟΚ, 1-0 με φοβερό σουτ του Νάρεϊ μετά από φοβερή ενέργεια του Κωνσταντέλια, που έβγαλε ασίστ όντας πεσμένος στο έδαφος.

*Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ βράβευσε την 2η ΕΜΑΚ που συμμετείχε στην ελληνική αποστολή στην Τουρκία.

*Κατάμεστη φυσικά η Τούμπα, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να έχουν δώσει βροντερό παρών.

*Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως ο Γιώργος Αθανασιάδης θέλησε να... πικάρει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης μέτρησε τα δοκάρια μπροστά από τη Θύρα 4.

*Είχαμε και ένα ασύλληπτο περιστατικό στην Τούμπα, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να γιουχάρουν τους παίκτες της ομάδας τους. Φυσικά καταλάθος.

*Υπενθυμίζεται πως στο ματς του πρώτου γύρου η ΑΕΚ είχε επικρατήσει 2-0 του ΠΑΟΚ στην «OPAP Arena» χάρη στα γκολ των Λιβάι και Γκατσίνοβιτς.

*Στον πάγκο της ΑΕΚ οι Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Γκατσίνοβιτς, Φράνσον, Μάνταλος, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Ελίασον.

*Στον πάγκο του ΠΑΟΚ οι Ζ. Ζίβκοβιτς, Κάργας, Νάσμπεργκ, Κετζιόρα, Σβαμπ, Φ. Σοάρες, Τάισον, Ρικάρντο, Μπράντον Τόμας.

*Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Χατζισαφί, Μουκουντί, Βίντα, Ρότα, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Άμραμπατ, Αραούχο, Λιβάι Γκαρσία.

*Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες, Κουλιεράκης, Ίνγκασον, Σάστρε, Ντάντας, Αουγκούστο, Νάρεϊ, Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Ολιβέιρα.

*Η Ένωση θέλει να μειώσει ξανά στον πόντο τη διαφορά της από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, κάτι το οποίο θα το καταφέρει μόνο με νίκη, ενώ οι «ασπρόμαυροι» θέλουν το «τρίποντο» για να μην ξεφύγει κι άλλο η διαφορά τους από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

*Μεγάλο ματς στην Τούμπα απόψε (19/2, 20:30), με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την ΑΕΚ για την 23η αγωνιστική της Super League.