Η παρουσίαση του Κιλιάν Εμπαπέ από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου

LIVE STREAMING Η παρουσίαση του Κιλιάν Εμπαπέ από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Sportal newsroom 12:37 - 16.07.2024 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 16.07.2024

Παρακολουθήστε σε live streaming την παρουσίαση του Κιλιάν Εμπαπέ από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ θα γίνει σήμερα (16/7) και επίσημα ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σήμερα στη 13:00 θα ξεκινήσει η φαντασμαγορική παρουσίαση του Γάλλου σταρ, η οποία θα γίνει στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, το οποίο θα είναι κατάμεστο. Ο 26χρονος πέρασε με επιτυχία της ιατρικές του εξετάσεις και στις επόμενη ώρα θα έχει υπογράψει το συμβόλαιό του με τη «Βασίλισσα», το οποίο θα έχει διάρκεια τεσσάρων χρόνων.

Η αποκάλυψη του Γιαμάλ στη Marca: «Ο Εμπαπέ μου ζήτησε τη φανέλα μου μετά το τέλος του ημιτελικού ανάμεσα στην Ισπανία και τη Γαλλία»
EURO 2024

10:21 - 13.07.2024

Η αποκάλυψη του Γιαμάλ στη Marca: «Ο Εμπαπέ μου ζήτησε τη φανέλα μου μετά το τέλος του ημιτελικού ανάμεσα στην Ισπανία και τη Γαλλία»

Ο Λαμίν Γιαμάλ, ο οποίος γιορτάζει σήμερα (13/7) τα 17α γενέθλιά του παραχώρησε συνέντευξη στη Marca λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του Euro 2024 και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ του ζήτησε τη φανέλα του μετά το φινάλε του ημιτελικού ανάμεσα στην Ισπανία και τη Γαλλία.

Ο Εμπαπέ σύμφωνα με το πρόγραμμα πρώτα θα υπογράψει το συμβόλαιό του και μετά θα βγει στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου για να τον αποθεώσει ο κόσμος της Ρεάλ. Αμέσως μετά την παρουσίασή του θα παραχωρήσει δηλώσεις μαζί με τον Φλορεντίνο Πέρεθ.