LIVE STREAMING Μπάγερν Μονάχου U19 - Ολυμπιακός U19

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:16 - 12.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:46 - 13.08.2024

Δείτε σε Live Streaming την αναμέτρηση του Ολυμπιακού U19 με την Μπάγερν Μονάχου U19 στο FC Bayern Campus, για την προημιτελική φάση του Youth League.

Μια ακόμη υπέρβαση καλείται να κάνει η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου, που απέκλεισε τις Ίντερ και Λανς στην διαδικασία των πέναλτι στους δύο προηγούμενους γύρους. Αυτή τη φορά, η U19 του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Μπάγερν Μονάχου στο FC Bayern Campus, με φόντο την ημιτελική φάση του UEFA Youth League.

Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 και σε περίπτωση ισοπαλίας, θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

Ο νικητής του συγκεκριμένου ζευγαριού, θα αντιμετωπίσει στην ημιτελική φάση τον νικητή της αναμέτρησης Ναντ - Κοπεγχάγη, σε αγώνα που θα διεξαχθεί στις 19 Απριλίου.

Έξαρχος, Σίνα, Κουράκλης, Αλαφάκης, Τανούλης, Κουτσογούλας, Χρήστου, Μπάκουλας, Μουζακίτης, Δάμα, Λώλης, Κ. Κωστούλας, Χ. Κωστούλας, Πνευμονίδης, Πρεκατές, Λιατσικούρας, Τουφάκης, Παναγάκος, Δαρβίρας, Γατόπουλος, Παπακανέλλος, είναι οι 21 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή των ερυθρολεύκων για την αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου.

«Έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση, αλλά και μια τεράστια πρόκληση. Δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά, από τη στιγμή που διεκδικούμε την είσοδο μας στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Η Μπάγερν είναι ένας σύλλογος και μια Ακαδημία από την elite του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Η συγκεκριμένη ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε διαθέτει αρκετούς παγκόσμιους πρωταθλητές από την Κ17 της Εθνικής Γερμανίας και γενικότερα, είναι από τα φαβορί της διοργάνωσης. Από τη δική μας πλευρά, έχουμε αποδείξει με τις εμφανίσεις μας και με τον τρόπο που αγωνιζόμαστε, ότι είμαστε μια ομάδα που μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε, αρκεί να είμαστε το ίδιο αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι όπως σε όλες τις αναμετρήσεις μέχρι τώρα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος ενόψει της αναμέτρησης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της διοργάνωσης μέχρι τον τελικό:

Προημιτελικοί: 12-13 Μαρτίου

1: Μάιντς (Γερμανία) – Πόρτο (Πορτογαλία)

2: Ναντ (Γαλλία) – Κοπεγχάγη (Δανία)

3: Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία) – Ολυμπιακός (Ελλάδα)

4: Μίλαν (Ιταλία) – Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)

Ημιτελικοί: 19 Απριλίου

1: Νικητής προημιτελικός 3 εναντίον Νικητής προημιτελικός 2

2: Νικητής προημιτελικός 1 εναντίον Νικητής προημιτελικός 4

Τελικός: 22 Απριλίου

Νικητής ημιτελικός 1 εναντίον Νικητής ημιτελικός 2