Φαν Ντάικ: «Δεν ξέρω αν θα είμαι μέλος στη Λίβερπουλ της νέας εποχής»

Βίρτζιλ Φαν Ντάικ

i

© Intime

Φαν Ντάικ: «Δεν ξέρω αν θα είμαι μέλος στη Λίβερπουλ της νέας εποχής»

Στέλιος Βαρδάκης • 19:58 - 29.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:16 - 14.08.2024

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά σε σχέση με το μέλλον του στη Λίβερπουλ μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε.

Ο Γιούργκεν Κλοπ θα αποτελέσει παρελθόν από τη Λίβεπρουλ στο τέλος της σεζόν όπως ανακοίνωσε ο ίδιος. Τα πάντα στο στρατόπεδο των «Κόκκινων» κινούνται γύρω από αυτήν την απόφαση με τους παίκτες της ομάδας να καλούνται σε πολλές περιπτώσεις να μιλήσουν για τη νέα πραγματικότητα στην οποία θα μπει η ομάδα σε λίγους μήνες.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν να μιλήσουν για τη νέα εποχή ήταν ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Ο αρχηγός της Λίβερπουλ αναφέρθηκε στο μέλλον του στο σύλλογο μετα από σχετική ερώτηση που του έγινε αφήνοντας τα όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. 

«Ο σύλλογος έχει αρκετή δουλειά από εδώ και στο εξής. Ο προπονητής και το επιτελείο του θα αποχωρήσουν και λογικά θα αλλάξουν πολλά πράγματα. Εγώ δεν ξέρω ακόμα εάν θα είμαι μέλος της νέας εποχής», είπε ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός.

Το συμβόλαιο του Φαν Ντάικ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2025 και είναι ερωτηματικό το τι θα επιλέξουν να κάνουν η διοίκηση της ομάδας σε συνεργασία με τον νέο προπονητή που θα βρίσκεται στο «Άνφιλντ» από τη νέα σεζόν. 

«Ισχύει ότι το συμβόλαιό μου λήγει σε 1,5 χρόνο και πραγματικά δεν ξέρω τι θα συμβεί. Είμαι πολύ περίεργος να δω ποιον δρόμο θα επιλέξουν οι διοικούντες και όταν αυτό ανακοινωθεί θα μπορώ να συζητήσω για το μέλλον μου», σχολίασε σχετικά με τη πιθανότητα να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Τι λένε οι στοιχηματικές για την επόμενη ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ
PREMIER LEAGUE

16:50 - 29.01.2024

Τι λένε οι στοιχηματικές για την επόμενη ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ

Ο Γιούργκεν Κλοπ ετοιμάζεται να αποτελέσει παρελθόν από τη Λίβερπουλ, με τον ίδιο να ανακοινώνει πως θα φύγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Αυτό έβαλε... φωτιά στις στοιχηματικές, οι οποίες γνωστοποίησαν τις αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του.

Ο Φαν Ντάικ είναι φέτος βασικότατο μέλος της ομάδας του Κλοπ στην πορεία πρωταθλητισμού που κάνει φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας καταγράψει 24 συμμετοχές συνολικά με 2 γκολ και 2 ασίστ.