Ανησύχησαν οι οπαδοί της Λίβερπουλ με Κιέζα: «Φαίνεται τρομαγμένος, τι συμβαίνει;»

Φεντερίκο Κιέζα

i

PrtScr

Ανησύχησαν οι οπαδοί της Λίβερπουλ με Κιέζα: «Φαίνεται τρομαγμένος, τι συμβαίνει;»

Κώστας Τόπας 11:40 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 11:40 - 02.09.2024

Ο Φεντερίκο Κιέζα δεν ήταν στην αποστολή για το εκτός έδρας ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να γίνει θέμα συζήτησης.

Ο Ιταλός διεθνής μεσοεπιθετικός έγινε η μοναδική προσθήκη της Λίβερπουλ υπό τον νέο προπονητή Άρνε Σλοτ αυτό το καλοκαίρι, υπογράφοντας μια συμφωνία που θα μπορούσε να ανέλθει συνολικά στα 12,5 εκατομμύρια ευρώ, αφού βρέθηκε στο περιθώριο στη Γιουβέντους.

Ο Σλοτ αποφάσισε να μην επιλέξει τον Κιέζα για την αποστολή των «Reds» στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την έλλειψη λεπτών στην προετοιμασία, αλλά ο Ιταλός βρέθηκε στα επίσημα του «Ολντ Τράφορντ».

Η κάμερα στράφηκε στον πρώην εξτρέμ της Φιορεντίνα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και αρκετοί οπαδοί έκαναν την ίδια παρατήρηση. Παρατήρησαν ότι ο 26χρονος δεν ανοιγόκλεισε ούτε μια φορά τα μάτια του για λίγα δευτερόλεπτα, κάτι που ανησύχησε τους φίλους των «Reds».

Η σύζυγος του Κασεμίρο ξέσπασε για την κριτική που δέχεται ο Βραζιλιάνος με μία ξεχωριστή φωτογραφία
PREMIER LEAGUE

10:57 - 02.09.2024

Η σύζυγος του Κασεμίρο ξέσπασε για την κριτική που δέχεται ο Βραζιλιάνος με μία ξεχωριστή φωτογραφία

Η σύζυγος του Κασεμίρο, Άννα Μαριάνα, ανταπέδωσε τους επικριτές του μέσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υπενθυμίζοντάς τους την εκπληκτική συλλογή τροπαίων του Βραζιλιάνου.

Ένας οπαδός αναρωτήθηκε στα social media: «Γιατί ο Κιέζα φαίνεται τόσο φοβισμένος;», για να γράψει ένας άλλος: «Κιέζα,, χαμογέλα σε παρακαλώ». «Φαίνεται απολύτως τρομοκρατημένος», συμπλήρωσε ένας άλλος φίλος της Λίβερπουλλ.

Ο Κιέζα παρακολούθησε τον Λουίς Ντίας, έναν από τους παίκτες με τους οποίους θα αγωνιστεί για μια θέση στην επιθετική γραμμή των Reds και όπου σκόραρε δύο φορές στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο Κιέζα φαίνεται έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του για τη Λίβερπουλ μετά τη διακοπή του πρωταθλήματο, με την ομάδα να αγωνίζεται εναντίον της Νότιγχαμ Φόρεστ και της Γουέστ Χαμ στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο αντίστοιχα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!