Ο Κλοπ άνοιξε Instagram για τους οπαδούς της Λίβερπουλ: «Θέλω να μείνω σε επαφή μαζί σας» (vid)

Ο Κλοπ άνοιξε Instagram για τους οπαδούς της Λίβερπουλ: «Θέλω να μείνω σε επαφή μαζί σας» (vid)

Sportal newsroom 16:36 - 18.05.2024 / Ανανεώθηκε: 19:47 - 26.05.2024

Λογαριασμό στο Instagram άνοιξε ο Γιούργκεν Κλοπ, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος και αυτό για να μείνει σε επικοινωνία με τους φίλους της Λίβερπουλ.

Η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Γουλβς το απόγευμα της Κυριακής (19/05, 18:00) στο «Άνφιλντ» στο τελευταίο παιχνίδι του Γιούργκεν Κλοπ στον κόκκινο πάγκο. Και ο Γερμανός τεχνικός λίγο πριν το τελευταίο του ματς στην τεχνική ηγεσία των «ρεντς» ανακοίνωσε μέσα από ένα συγκινητικό βίντεο ότι θέλει να μείνει σε επαφή με τον κόσμο της ομάδας.

Πως; Μέσω των social media και συγκεκριμένα το Instagram, στο οποίο άνοιξε λογαριασμό ο Γερμανός τεχνικός όπως έκανε γνωστό μέσω ανάρτησης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αγαπητοί Λιβερπούλνιανς, φτάνουμε κοντά στο τέλος. Στις 8 Οκτωβρίου του 2015 συναντηθήκαμε για πρώτη φορά. Θα το αποκαλούσα ερωτική σχέση. Από την πρώτη μέρα ήταν μία καταπληκτική περίοδος. Το απόλαυσα πάρα πολύ και θέλω να σας ευχαριστήσω για την στήριξη αυτά τα χρόνια. Για όλη τη δύναμη που μας δώσατε.

Σκεφτόμουν πάντα πως είναι σαν να γράφουμε ιστορία μαζί και έτσι το νιώθω σήμερα. Ένα καλό βιβλίο. Και εάν το διαβάσουμε στο μέλλον, θα έχουμε χαμόγελο στο πρόσωπό μας. Το να αφήνεις ένα τέτοιο μέρος είναι δύσκολο. Θέλω να μείνω σε επικοινωνία μαζί σας και αν και δεν τα πάω καλά με τα social media, ο κόσμος μου είπε ότι θα βοηθήσουν. Πάμε, λοιπόν, τα λέμε!».