Επική απάντηση από τον ιδιοκτήτη της Ναντ για τον Άρνολντ: «Να αγοράσει την ομάδα; Ούτε που τον ξέρω»

Τρεντ Αλεξάντερ - Άρνολντ

i

©Photo by James Gill - Danehouse/Getty Images

Επική απάντηση από τον ιδιοκτήτη της Ναντ για τον Άρνολντ: «Να αγοράσει την ομάδα; Ούτε που τον ξέρω»

Κώστας Τόπας 10:38 - 21.09.2024

Ο ιδιοκτήτης της Ναντ, διέψευσε με επικό τρόπο τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Άγγλο μπακ της Λίβερπουλ, Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ να εξαγοράζει τον γαλλικό σύλλογο.

Η «Equipe» σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι ο αμυντικός της Λίβερπουλ, Αλεξάντερ Άρνολντ, ενδιαφέρεται να αγοράσει τη Ναντ μέσω ενός γαλλικού fun που κατείχε με τον πατέρα του, Μάικλ. Η πρόταση φέρεται να έχει αξία 100 εκατομμύρια ευρώ, με τα 80 ως προκαταβολή και τα υπόλοιπα 20 εκατομμύρια όταν κι εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία. Ενώ να σημειωθεί πως ο Άγγλος μπακ είναι διατεθειμένος να προσφέρει επιπλέον 40 εκατομμύρια ευρώ ως μπόνους.

Δημοσιεύματα από την «L'Equipe» αναφέρουν επίσης ότι ο πατέρας του μπακ της Λίβερπουλ συναντήθηκε με τον Κίτα τρεις φορές, συμπεριλαμβανομένης μιας βιντεοκλήσης πριν συναντηθεί στη Γενεύη. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης της Ναντ έχει καταρρίψει πλήρως τους ισχυρισμούς των μέσων ενημέρωσης για πιθανή πώληση της γαλλικής ομάδας.

Μιλώντας σε γαλλικό Μέσο, ο Κίτα είπε: «Όλα αυτά είναι βλακείες! Από πού προέρχονται; Πώς περιμένεις από έναν σοβαρό άνθρωπο που θέλει να αγοράσει ένα κλαμπ για να χρησιμοποιήσει έναν δημοσιογράφο; Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ; Ουτε που τον ξέρω. Δεν έχω κάνει ποτέ καμία βιντεοδιάσκεψη με κανέναν, είναι ανοησίες όλα αυτά».

Πηγές κοντά στον νεαρό μπακ της Λίβερπουλ έχουν ήδη καταρρίψει τους ισχυρισμούς που έγιναν στα Μέσα ενημέρωσης αυτή την εβδομάδα σχετικά με την πιθανή εξαγορά της ομάδας της Ligue 1 και είναι πιθανό ότι ολόκληρη η ιστορία θα μπορούσε να αποδειχθεί ως ψέμα.

Η Λίβερπουλ έχει ξεκινήσει αρκετά καλά τη νέα εποχή με τον Άρνε Σλοτ στον πάγκο, καθώς συνεχίζει να παίζει ελκυστικό και επιθετικό ποδόσφαιρο όπως με τον Γιούργκεν Κλοπ. Οι «κόκκινοι» στα πρώτα τέσσερα επίσημα ματς με τον Ολλανδό στην άκρη του πάγκου, βρίσκεται στην 4η θέση της Premier League μετά από την ήττα «σοκ» από τη Νότιγχαμ στο Anfield, ωστόσο ακόμα και σε αυτόν τον αγώνα η εικόνα δεν ήταν τόσο κακή.

Εκεί που μπορεί να πει κανείς ότι η Λίβερπουλ «πονάει» είναι στον άξονα, παρόλο που οι επιλογές είναι πολλές. Ωστόσο στη θέση του αμυντικού μέσου έχοντας μόνο τον Γουατάρου Έντο να παίζει εκεί, ο κόσμος ζητούσε έναν ακόμα. Τον οποίο οι «κόκκινοι» προσπάθησαν να φέρουν αλλά δεν τα κατάφεραν, με τον λόγο να γίνεται για τον Ζουμπιμέντι, ο οποίος αποφάσισε να μείνει στη Σοσιεδάδ.

Ο Άρνε Σλοτ όμως μέχρι στιγμής έχει βρει την απάντηση στο νέο εξάρι της ομάδας, στο πρόσωπο του Ράιαν Χράφενμπεργκ, ο οποίος κατά κύριο λόγο αγωνίζεται πιο μπροστά, αλλά ο Ολλανδός αποφάσισε να τον τραβήξει πίσω. Και μέχρι στιγμής τον έχει βγάλει... ασπροπρόσωπο. Ο συμπατριώτης του Σλοτ έχει κάνει τρομερά παιχνίδια, ξεκινώντας βασικός, τη στιγμή που την περασμένη σεζόν με τον Γιούργκεν Κλοπ είχε λιγότερη συμμετοχή, αλλά πολλές φορές και διαφορετικό ρόλο απ' ότι έχει φέτος