Επιθυμία του Σαλάχ να μείνει στη Λίβερπουλ

Σαλάχ

i

©imago

Επιθυμία του Σαλάχ να μείνει στη Λίβερπουλ

Δημήτρης Χούπης 09:14 - 05.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:14 - 05.09.2024

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ παρόλο που είναι στην τελευταία του χρονιά, θέλει να μείνει στη Λίβερπουλ σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έχει μπει στην τελευταία του χρονιά στη Λίβερπουλ και στις τάξεις των φίλων της ομάδας ανησυχούν για το εάν ο ίδιος τελικά θα μείνει ή όχι. Μάλιστα, μετά από τη νίκη με 3-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Αιγύπτιος έκανε μερικές... αινιγματικές δηλώσεις.

«Κανείς δεν μου έχει μιλήσει ακόμη για νέο συμβόλαιο. Το καλοκαίρι; Έχω περάσει πολύ χρόνο με τον εαυτό μου, προσπαθώντας να σκεφτώ θετικά γιατί, όπως γνωρίζετε, είναι η τελευταία μου χρονιά στον σύλλογο. Θέλω απλώς να το απολαύσω», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του.

Μανούριασε με δημοσιογράφο ο Τεν Χαχ: «Τι θες να μου πεις; Μετά την Σίτι εμείς έχουμε τους περισσότερους τίτλους» (vid)
PREMIER LEAGUE

15:37 - 02.09.2024

Μανούριασε με δημοσιογράφο ο Τεν Χαχ: «Τι θες να μου πεις; Μετά την Σίτι εμείς έχουμε τους περισσότερους τίτλους» (vid)

Δεν άρεσε στον Έρικ Τεν Χαχ μια ερώτηση ενός δημοσιογράφου, με αποτέλεσμα ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βγει εκτός εαυτού στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα με 3-0 από τη Λίβερπουλ

Λίγες μέρες μετά, το Liverpool Echo ανέφερε ότι ο ίδιος θέλει να μείνει στην ομάδα και περιμένει να έρθει σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του συλλόγου για να βρουν μια λύση. Ο Σαλάχ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ και η λογική λέει ότι για να παραμείνει στους «κόκκινους», το συμβόλαιο που θα του προσφέρουν μπορεί να είναι ακόμα μεγαλύτερο από το υπάρχον.

Ακόμα, σύμφωνα με το αγγλικό Μέσο ο Αιγύπτιος θέλει να μείνει και λόγω της οικογένειάς του, η οποία θεωρεί το Μέρσεϊσαϊντ ως σπίτι τους. Η περίπτωση του 31χρονου πάντως θυμίζει τη σεζόν 2021-22, όταν επίσης ήταν η τελευταία του σεζόν στη Λίβερπουλ και τελικά ανανέωσε, όντας μάλιστα διακοπές στη Μύκονο.