Η Λίβερπουλ έχει έναν δαίμονα στην Ευρώπη και θα τον βρει μπροστά της

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Η Λίβερπουλ έχει έναν δαίμονα στην Ευρώπη και θα τον βρει μπροστά της

Sportal newsroom 20:54 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:55 - 29.08.2024

Η κληρωτίδα έφερε στον δρόμο της Λίβερπουλ τον ευρωπαϊκό της... δαίμονα, που ακούει στο όνομα Ρεάλ Μαδρίτης.

Η νέα εποχή του Champions League είναι πλέον μπροστά στα μάτια μας και φιλοδοξεί να προσφέρει μεγάλες στιγμές αλλά και δυνατές συγκινήσεις τα επόμενα χρόνια στο ποδοσφαιρικό κοινό ανά την υφήλιο.

Η UEFA αποφάσισε να αλλάξει τη δομή της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, προχωρώντας σε ένα νέο φορμάτ, με μια ανανεωμένη League Phase. Στο Μονακό άνοιξε το απόγευμα της Πέμπτης (29/08, 19:00) η αυλαία του Champions League της περιόδου 2024-25 με τη διεξαγωγή μιας κλήρωσης πολύ διαφορετικής από όσες είχαμε συνηθίσει ως τώρα.

Η Λίβερπουλ είναι από τις ομάδες που συνολικά δεν είχε ούτε πολύ καλή κλήρωση, ούτε πολύ κακή. Αλλά η κληρωτίδα έφερε στον δρόμο της τον ευρωπαϊκό της δαίμονα. Συγκεκριμένα, Ρεάλ Μαδρίτης, Λειψία, Λεβερκούζεν, Μίλαν, Λιλ, Αϊντχόφεν, Μπολόνια και Χιρόνα είναι αντίπαλοι της.

Ποιος είναι ο δαίμονας; Η Ρεάλ Μαδρίτης φυσικά. Η «Βασίλισσα» του πλανήτη έχει δημιουργήσει εφιάλτες σε πολλές ομάδες και μία από αυτές είναι και η Λίβερπουλ, που κόντρα στους Μαδριλένους έχει το μεγαλύτερο σερί χωρίς νίκη σε σχέση με οποιονδήποτε αντίπαλο σε ευρωπαϊκούς αγώνες.

Αναλυτικά, στις τελευταίες οκτώ μεταξύ τους αναμετρήσεις η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ δεν έχει ούτε μία νίκη. Έχει γνωρίσει επτά ήττες, ενώ υπάρχει και μία ισοπαλία.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!