Πεντάστερη Λίβερπουλ, πέρασε με εμφατικό τρόπο στα ημιτελικά του Carabao Cup
i

©Photo by Michael Regan/Getty Images

Πεντάστερη Λίβερπουλ, πέρασε με εμφατικό τρόπο στα ημιτελικά του Carabao Cup

Ιάσονας Τσίλης 23:51 - 20.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:07 - 14.08.2024

Η Λίβερπουλ ήταν καταιγιστική απέναντι στη Γουέστ Χαμ, την οποία διέλυσε με 5-1 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Carabao Cup.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Carabao Cup, η Λίβερπουλ  επικράτησε 4-1 της Γουέστ Χαμ και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης όπου θα βρει μια εκ των Τσέλσι, Φούλαμ και Μίντλεσμπρο.

Οι «ρεντς» άνοιξαν το σκορ στο 28', με βολίδα του Ντομινίκ Σομποσλάι αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ήταν σαφώς ανώτερη καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της στο 56'. Μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια, ο Νούνιεζ έδωσε στον Τζόουνς ο οποίος σκόραρε με πλασέ από πολύ δύσκολη γωνία.

Στο 71', μετά από κλέψιμο του Κονατέ, η μπάλα έφτασε στον Χάκπο, ο οποίος εκτέλεσε άψογα από τα όρια της περιοχής για το 3-0.

Η Γουέστ Χαμ, κατάφερε να μειώσει στο 77', με τον Μπόουεν να κάνει ωραία κίνηση μέσα στην περιοχή και με άψογο τελείωμα, να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Πέντε λεπτά αργότερα ωστόσο, η Λίβερπουλ πέτυχε και 4ο γκολ, με τον Άρνολντ να βρίσκει εξαιρετικά τον Σαλάχ με μπαλιά από τη μικρή περιοχή, βγάζοντας τετ α τετ με τον Αρεολά τον Αιγύπτιο, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε από τον Κέρτις Τζόουνς στο 84', ο οποίος πέτυχε ένα απίθανο γκολ, περνώντας όποιον βρήκε μπροστά του και πλασάροντας άψογα στη γωνία για το τελικό 5-1.

Η Λίβερπουλ προκρίθηκε με αυτό τον τρόπο στα ημιτελικά της διοργάνωσης και θα κυνηγήσει να την κατακτήσει για δεύτερη φορά τα τρία τελευταία χρόνια.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΤΟΥ CARABAO CUP