Η Λίβερπουλ έχει ένα «μυστικό όπλο» που θα μπορούσε να υπογράψει τον δικό της Ρόδρι

Αρνε Σλοτ και Ρόδρι

Η Λίβερπουλ έχει ένα «μυστικό όπλο» που θα μπορούσε να υπογράψει τον δικό της Ρόδρι

Κώστας Τόπας 09:38 - 07.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:38 - 07.08.2024

Η Λίβερπουλ θα μπορούσε να έχει μεγάλο πλεονέκτημα στις διαπραγματεύσεις εάν αποφασίσει να κινηθεί για έναν από τους πιο ταλαντούχους νεαρούς χαφ στην Ευρώπη.

Η ομάδα του Άρνε Σλοτ έχει ξεκινήσει ήσυχα τη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, με τον σύλλογο να μην έχει ακόμη κινηθεί για ηχηρές μεταγραφές, παρά το γεγονός ότι αρκετοί παίκτες της πρώτης ομάδας αποχώρησαν από τον σύλλογο στο τέλος των συμβολαίων τους τον περασμένο μήνα.

Ο Τιάγκο Αλκαντάρα, ο Ζοέλ Ματίπ και ο Άντριαν έφυγαν όλοι για να γίνουν ελεύθεροι, αλλά η Λίβερπουλ δεν έχει υπογράψει ακόμη τους αντικαταστάτες τους.

Ο Ντέιβιντ Ορνστάιν της Athletic έδωσε μια ενημέρωση για τις μεταγραφές του συλλόγου την Τρίτη, αναφέροντας ότι οι Reds έχουν «εντοπίσει έναν στόχο» για τη θέση του αμυντικού χαφ. Με το μέλλον του Γουατάρου Έντο αβέβαιο και τους Αλέξις ΜακΆλιστερ, Ντομινίκ Σομποζλάι και Ράιαν Γκράβενμπερχ να αναπτύσσονται καλύτερα, η Λίβερπουλ φαίνεται πιθανό να υπογράψει ένα νέο χαφ αυτό το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τον Όρσταιν, η υπογραφή πρόκειται να είναι παίκτης «εκτός της Premier League» - αποκλείοντας μια κίνηση για τον αστέρα της Κρίσταλ Πάλας, Άνταμ Ουάρτον. Ένα όνομα που συνδέεται με τη Λίβερπουλ είναι ο Ισπανός διεθνής Μάρτιν Ζουμπιμέντι, ο οποίος αυτή τη στιγμή παίζει για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Η Άρσεναλ συνδέθηκε έντονα με τον Ισπανό το περασμένο καλοκαίρι , ενώ η Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να ενδιαφέρονται επίσης για τον παίκτη - ο οποίος έχει συγκριθεί τόσο με τον μέσο της Μάντσεστερ ΣίτιΡόντρι, όσο και με τον θρύλο της Μπάρτσα, Σέρχιο Μπουσκέτς.

Η Λίβερπουλ θα μπορούσε να έχει ένα πιθανό πλεονέκτημα σε οποιεσδήποτε μελλοντικές διαπραγματεύσεις για τον Ζουμπιμέντι, με τον νέο αθλητικό διευθυντή του συλλόγου Ρίτσαρντ Χιουγκς να φημολογείται ότι έχει καλή σχέση με τον ατζέντη του παίκτη, Ινάκι Ιμπάνεθ.

Στην προηγούμενη θέση του ως τεχνικός διευθυντής της Μπόρνμουθ, ο Χιουζ βοήθησε να πειστεί ένας άλλος πελάτης του Ιμπάνεθ – ο επικεφαλής προπονητής Αντόνι Ιραόλα – να ενταχθεί στα «κεράσια». Εν τω μεταξύ, ο πρώην σταρ της Λίβερπουλ και νυν προπονητής της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Τσάμπι Αλόνσο, αναφέρεται επίσης ότι εκπροσωπείται από τον Ιμπάνεθ, ενισχύοντας τους δεσμούς με τον σύλλογο του Άνφιλντ.

Ο χρόνος θα δείξει εάν ο Ζουμπιμέντι είναι πράγματι ο στόχος της Λίβερπουλ στη μεσαία γραμμή, με ελάχιστες πληροφορίες για τις μεταγραφές να βγαίνουν από τον σύλλογο αυτή τη στιγμή.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!