Νίκη στο... ρελαντί για τη Λίβερπουλ επί της Μπρέντφορντ
i

©imago

Νίκη στο... ρελαντί για τη Λίβερπουλ επί της Μπρέντφορντ

Δημήτρης Χούπης 20:24 - 25.08.2024

Η Λίβερπουλ συνεχίζει νικηφόρα στην Premier League, κερδίζοντας με 2-0 την Μπρέντφορντ χάρη στα γκολ των Ντίας και Σαλάχ.

Η Λίβερπουλ πήρε ακόμα μία νίκη στην Premier League, επικρατώντας με 2-0 της Μπρέντφορντ για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ντίας και Σαλάχ ήταν οι σκόρερ των «κόκκινων».

Οι παίκτες του Άρνε Σλοτ είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο μέρος και στο 13' άνοιξαν το σκορ. Μετά από κόρνερ της Μπρέντφορντ, οι «κόκκινοι» βγήκαν στην κόντρα ο Ζότα έδωσε στον Ντίας κι αυτός με πλασέ έκανε το 1-0 για τη Λίβερπουλ. Έξι λεπτά μετά οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ, αλλά ο Φλέκεν είπε «όχι» στον Ρόμπερτσον.

«Εξάρα» με χατ τρικ του Μαντουέκε για την Τσέλσι στο Γουλβερχάμπτον - Ισοπαλία ανάμεσα σε Μπόρνμουθ και Νιούκαστλ
PREMIER LEAGUE

18:03 - 25.08.2024

«Εξάρα» με χατ τρικ του Μαντουέκε για την Τσέλσι στο Γουλβερχάμπτον - Ισοπαλία ανάμεσα σε Μπόρνμουθ και Νιούκαστλ

Η Τσέλσι πήρε μια ευρεία νίκη με 6-2 απέναντι στη Γουλβς με τον Μαντουέκε να κάνει χατ τρικ, την ίδια ώρα που Μπόρνμουθ και Νιούκαστλ ήρθαν ισόπαλες 1-1.

Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τις «μέλισσες» να παίρνουν χώρο στο γήπεδο χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να απειλήσουν την εστία του Άλισον. Στο δεύτερο μέρος η Λίβερπουλ μπήκε ακόμα πιο δυναμικά, χάνοντας πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει ένα δεύτερο γκολ. Ωστόσο ο Φλέκεν είχε αρνητική απάντηση στις προσπάθειες του Ντίας, του Ζότα και του Ρόμπερτσον.

Τελικά οι «κόκκινοι» βρήκαν το δεύτερο γκολ. Στο 71ο λεπτό ο Κολομβιανός εξτρέμ έδωσε στον Σαλάχ κι αυτός με ιδανικό πλασέ έκανε το 2-0 για τη Λίβερπουλ. Στο 82' η ομάδα του Άρνε Σλοτ έφτασε κοντά και στο τρίτο γκολ, αλλά το σουτ του Χάκπο κατέληξε στο δοκάρι του Φλέκεν.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ