Ο Άλισον μανούριασε με συμπαίκτη του στη Λίβερπουλ μετά το γκολ της Νότιγχαμ (vid)

Λίβερπουλ - Νότιγχαμ

Ο Άλισον μανούριασε με συμπαίκτη του στη Λίβερπουλ μετά το γκολ της Νότιγχαμ (vid)

Κώστας Τόπας 11:25 - 16.09.2024 / Ανανεώθηκε: 11:25 - 16.09.2024

Ο Άλισον Μπέκερ δεν ήταν ικανοποιημένος με την αντίδραση των συμπαικτών του στο γκολ που δέχθηκε η Λίβερπουλ από τη Νότιγχαμ, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ «σόκαρε» τη Λίβερπουλ, την οποία νίκησε με 1-0 στο «Άνφιλντ» για την 4η αγωνιστική της Premier League, αναγκάζοντας μάλιστα τους «Reds» στην πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα.

H Νότιγχαμ ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο, βρήκε χώρους τους οποίους και εκμεταλλεύτηκε. Αρχικά στο 68' είχε μια καλή στιγμή με τον Γκιμπς - Γουάιτ και τέσσερα λεπτά μετά ο Χάντσον - Οντόι με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

Στη συνέχεια, ένα βίντεο έδειξε τον τερματοφύλακα της ΛίβερπουλΆλισον να φωνάζει στην άμυνά του στην πλάτη της εστίας του Χάντσον-Οντόι. Ο Βραζιλιάνος φάνηκε να φωνάζει προς την κατεύθυνση του νεαρού μπακ, Κόνορ Μπράντλεϊ, ο οποίος επέτρεψε στον Χάντσον-Οντόι να κόψει προς τα μέσα και να σουτάρει.

Παρατηρήθηκε επίσης ότι ο Άλισον έκανε χειρονομίες προς τον 21χρονο μέσο, δείχνοντας του ότι δεν έπρεπε να του αφήσει τόσο χώρο για να εκτελέσει.

«Ο Άλισον είχε μια γκρίνια στον Μπράντλεϊ μετά από αυτό το γκολ και έχει 100% δίκιο. Όλοι που παρακολουθούσαν εκείνο το παιχνίδι ήξεραν ότι ήθελε να μπει στο δεξί του πόδι. Του το έκανε τόσο εύκολο», ανέφερε χαρακτηριστικά ένας οπαδός της Λίβερπουλ στο Twitter.

Η Λίβερπουλ θα επιστρέψει στη δράση την Τρίτη (17/09, 22:00), όταν θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο Champions League εναντίον της Μίλαν.