Ο Φαν Ντάικ «έσπασε» τη σιωπή για το μέλλον του στη Λίβερπουλ

Βέρτζιλ Φαν Ντάικ

Ο Φαν Ντάικ «έσπασε» τη σιωπή για το μέλλον του στη Λίβερπουλ

Κώστας Τόπας 12:01 - 09.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:01 - 09.09.2024

Ο Βέρτζιλ Φαν Ντάικ μίλησε για τα μελλοντικά του σχέδια, αφού η Λίβερπουλ φέρεται να έλαβε απόφαση για την κατάσταση του συμβολαίου του Ολλανδού αμυντικού.

Από τότε που εντάχθηκε στη Λίβερπουλ από τη Σαουθάμπτον το 2018, ο Βέρτζιλ Φαν Ντάικ, έγινε ο «βράχος» της άμυνας των «Reds» και καθιερώθηκε ως ένας από τους καλύτερους της γενιάς του. Ωστόσο, οδεύοντας στη σεζόν 24/25 σε ηλικία 33 ετών, το μέλλον του Ολλανδού στόπερ είναι επί του παρόντος στον «αέρα» καθώς το συμβόλαιό του στο «Άνφιλντ» πρόκειται να λήξει τον Ιούνιο.

Το βράδυ του Σαββάτου (08/09), ο Φαν Ντάικ ήταν αρχηγός της Ολλανδίας καθώς σφράγισε τη νίκη με 5-2 επί της Βοσνίας Ερζεγοβίνης στο UEFA Nations League. Όπως αναφέρει το «The Echo», ο Ολλανδός στόπερ μίλησε για τα μελλοντικά του σχέδια μετά τον αγώνα.

 «Και στις δύο ομάδες εξακολουθώ να είμαι ο Φαν Ντάικ ο μεγάλος ηγέτης! Και σίγουρα θέλω να παραμείνω έτσι για τα επόμενα δύο χρόνια. Άνθρωπος είμαι, έχω και συναισθήματα. Αρχίζεις να σκέφτεσαι κάθε λογής πράγματα. Ειδικά αμέσως μετά από ένα παιχνίδι όπως ο αποκλεισμός (από την Αγγλία) στο τελευταίο λεπτό.

Ο Φαν Ντάικ συνέχισε λέγοντας: «Είναι πολύ καλό που πήγα διακοπές την επόμενη μέρα, μπόρεσα να περάσω χρόνο με τα παιδιά μου, την οικογένειά μου, που είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου. Μπόρεσα να το μοιραστώ και μετά πολύ γρήγορα τα πράγματα ηρέμησαν».

Πρόσφατα στην Αγγλία, αναφέρθηκε ότι η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον αρχηγό της. Όπως αναφέρει το «Football Insider», η διοίκηση των «Reds» δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει τον Φαν Ντάικ να φύγει ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι και επιθυμεί ο 33χρονος να υπογράψει μια νέα συμφωνία.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!