Ο Φεντερίκο Κιέζα αποκάλυψε τι συμπεριέλαβε η Λίβερπουλ σε ένα βίντεο για να τον πείσει να πει το «ναι»

Φεντερίκο Κιέζα

Ο Φεντερίκο Κιέζα αποκάλυψε τι συμπεριέλαβε η Λίβερπουλ σε ένα βίντεο για να τον πείσει να πει το «ναι»

Κώστας Τόπας 09:43 - 30.08.2024

Το νέο απόκτημα της Λίβερπουλ, Φεντερίκο Κιέζα, αποκάλυψε τι συμπεριέλαβε ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντσε ένα βίντεο κατά τη διάρκεια ιδιωτικών συνομιλιών που τον οδήγησαν στη μετακόμισή του στο «Άνφιλντ».

Το απόγευμα της Πέμπτης (29/08), η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Φεντερίκο Κιέζα από τη Γιουβέντους.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: «Η Λίβερπουλ έχει έρθει σε συμφωνία με τη Γιουβέντους για τη μεταγραφή του Φεντερίκο Κιέζα.

«Ο 26χρονος επιθετικός ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και ολοκλήρωσε τους όρους σε μια μακροπρόθεσμη συμφωνία – και τώρα είναι έτοιμος να ενταχθεί στην ομάδα των Reds».

Έχει αναφερθεί ότι η Λίβερπουλ θα πληρώσει στη Γιουβέντους 10 εκατομμύρια ευρώ και 2,5 εκατομμυρίων επιπλέον σε μπόνους που σχετίζονται με την απόδοση του παίκτη. Ο Κιέζα είναι η δεύτερη απόκτηση του Άρνε Σλοτ για το καλοκαίρι μετά τη συμφωνία για την προσέλκυση του τερματοφύλακα της Βαλένθια, Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι.

Ωστόσο, ο Γεωργιανός τερματοφύλακας θα παραμείνει στον σύλλογο της La Liga αυτή τη σεζόν και θα μετακομίσει στο Άνφιλντ την επόμενη σεζόν.

Μετά την ένταξή του στο κλαμπ, ο Κιέζα μίλησε για ένα βίντεο που του έδειξε ο σύλλογος όταν μιλούσε για τον λόγο για τον οποίο θα φορέσει το νούμερο «14».

«Είναι το νούμερο που έχω φορέσει με την εθνική ομάδα, αλλά ήταν μια εύκολη επιλογή γιατί η Λίβερπουλ μου έστειλε ένα βίντεο και στο τέλος αυτού του βίντεο – το οποίο έδειχνε την καριέρα μου [και] τα γκολ που πέτυχα με τη Φιορεντίνα και η Γιουβέντους – ήμουν εγώ με τη φανέλα με το Νο. 14 και είπα, "Α, ήταν προορισμένο να είναι!", οπότε επέλεξα το Νο. 14».

Για το γιατί επέλεξε τη Λίβερπουλ, ο Ιταλός πρόσθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι παίκτης της Λίβερπουλ. Όταν με πήρε τηλέφωνο ο Ρίτσαρντ Χιουζ και μου είπε "Θέλεις να πας στη Λίβερπουλ;" – και με κάλεσε ο προπονητής – είπα αμέσως ναι γιατί γνωρίζω την ιστορία αυτού του συλλόγου, ξέρω τι αντιπροσωπεύει για τους οπαδούς. Έτσι, είμαι τόσο χαρούμενος και ανυπομονώ να ξεκινήσω.

«Και θέλω απλώς να πω κάτι που μου έμεινε στο μυαλό όταν επρόκειτο να προσγειωθώ [στο] αεροπλάνο. Είδα το Άνφιλντ και μόλις είδα το Άνφιλντ είπα στη γυναίκα μου, "βάλε το τραγούδι, YNWA, γιατί θέλω να φανταστώ τον εαυτό μου να παίζω εκεί και να ακούω το άσμα των οπαδών"».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!