Τι κάνεις ρε Τζέιμς; Ο παλαίμαχος γκολκίπερ διέλυσε το όνειρο ενός 11χρονου να σκοράρει στο «Άνφιλντ», αποκρούοντας δύο πέναλτι (vids)

Ο Ντέιβιντ Τζέιμς

Τι κάνεις ρε Τζέιμς; Ο παλαίμαχος γκολκίπερ διέλυσε το όνειρο ενός 11χρονου να σκοράρει στο «Άνφιλντ», αποκρούοντας δύο πέναλτι (vids)

Κώστας Τόπας 12:37 - 21.10.2024 / Ανανεώθηκε: 12:37 - 21.10.2024

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, Ντέιβιντ Τζέιμς βρήκε την λάθος στιγμή για να αποδείξει τις ικανότητες που έχει ακόμα και σήμερα κάτω από τα γκολπόστ.

Η Λίβερπουλ με πρωταγωνιστή τον Μοχάμεντ Σαλάχ επικράτησε με 2-1 της Τσέλσι στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Premier League και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο «Φαραώ» σκόραρε για το 1-0, ο Τζάκσον ισοφάρισε και ο Κέρτις Τζόουνς έβαλε το γκολ της νίκης για τους «Reds».

Στο ημίχρονο του ντέρμπι, ο παλαίμαχος κίπερ Ντέιβιντ Τζέιμς έκανε την εμφάνισή του στον αγωνιστικό χώρο, στο πλαίσιο της καμπάνιας «Futuremakers» που προωθεί η «Standard Chartered», η οποία έχει ως στόχο το δέσιμο με την κοινότητα.

Άρνε Σλοτ: Ο νέος «εφιάλτης» του Γκουαρδιόλα και της Μάντσεστερ Σίτι
PREMIER LEAGUE

10:02 - 21.10.2024

Άρνε Σλοτ: Ο νέος «εφιάλτης» του Γκουαρδιόλα και της Μάντσεστερ Σίτι

Η δουλειά του Άρνε Σλοτ κάνει τους οπαδούς της Λίβερπουλ να ξεχάσουν τον Γιούργκεν Κλοπ και όπως φαίνεται οι «Reds» είναι η μεγαλύτερη απειλή της Μάνσεστερ Σίτι στον δρόμο της κατάκτησης της Premier League.

Ετσι, ο Ντέιβιντ Τζέιμς φόρεσε μετά από χρόνια τα γάντια του, έκατσε κάτω από την εστία αλλά αντί να αποθεωθεί από τους οπαδούς της Λίβερπουλ, ο παλαίμαχος κίπερ... αποδοκιμάστηκε. Ο λόγος; Οτι ο κάτοχος του ρεκόρ των περισσότερων επεμβάσεων σε πέναλτι στην Premier League (13) θέλησε να αποδείξει σε όλους τον τίτλο του απέναντι σε ένα 11χρονο αγόρι, το οποίο είχε ως όνειρο να σκοράρει μπροστά στο «KOP».

Ο Ντέιβιντ Τζέιμς αφού έπιασε το πρώτο πέναλτι του 11χρονου αγοριού, στη συνέχεια του έδωσε μια νέα ευκαιρία για να σκοράρει. Ακόμα και τότε όμως ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του είπε «όχι», γυρίζοντας μάλιστα και προς την εξέδρα για να πανηγυρίσει...

Αυτή η κίνηση εξόργισε τους φίλους της Λίβερπουλ, οι οποίοι φρόντισαν να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για την κίνηση του Τζέιμς, στα social media.

«Τι έκανες;, Είτε ήθελες να το σώσεις είτε όχι. Ως πρώην επαγγελματίας τερματοφύλακας, θα έπρεπε να είχες φροντίσει να μην σώσεις το 2ο πέναλτι και να επιτρέψεις σε αυτό το νεαρό αγόρι να σκοράρει ένα πέναλτι μπροστά από τον KOP. Θα ήταν μια φανταστική ανάμνηση για αυτόν», έγραψε ένας θαυμαστής στο X, πρώην Twitter. 

«Μερικές φορές στη ζωή πρέπει να μάθεις με τον δύσκολο τρόπο, αλλά ναι, αυτό ήταν περίεργο», έγραψε ένας άλλος. Πάντως, ο Τζέιμς δεν ενοχλήθηκε από καμία αντίδραση, καθώς είναι αυτός που μοιράστηκε το βίντεο με το να αποκρούει το πέναλτι στο διαδίκτυο, χωρίς να κάνει νεύμα για το γεγονός ότι κατέστρεψε το όνειρο του αγοριού.