Ο Σλοτ αποκάλυψε την μοναδική αλλαγή που έκανε στη Λίβερπουλ μετά την αποχώρηση του Κλοπ

Ο Άρνε Σλοτ και ο Γιούργκεν Κλοπ

Ο Σλοτ αποκάλυψε την μοναδική αλλαγή που έκανε στη Λίβερπουλ μετά την αποχώρηση του Κλοπ

Κώστας Τόπας 12:18 - 04.10.2024 / Ανανεώθηκε: 12:18 - 04.10.2024

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Άρνε Σλοτ, αποκάλυψε τη μία μεγάλη αλλαγή που έχει εφαρμόσει από τότε που ανέλαβε τα ηνία των «Reds» παίρνοντας τη θέση του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Άρνε Σλοτ ανέλαβε τον ρόλο του προπονητή της Λίβερπουλ τον Ιούλιο, μετά από τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος είχε περάσει εννέα χρόνια με μεγάλη επιτυχία στον σύλλογο.

Από την ένταξή του, ο Ολλανδός προπονητής έχει εντυπωσιάσει τους οπαδούς της Λίβερπουλ, καθώς κέρδισε όλους εκτός από έναν από τους εννέα αγώνες του ως επικεφαλής των «Reds» αυτή τη σεζόν και δεν έχει δεχθεί ακόμη περισσότερα από ένα γκολ στα παιχνίδια της ομάδας του.

Η Λίβερπουλ βλέπει τον Αντεγιέμι ως αντικαταστάτη του Σαλάχ, την ώρα που ο Αιγύπτιος σπάει ένα ακόμα ρεκορ
CHAMPIONS LEAGUE

17:30 - 03.10.2024

Η Λίβερπουλ βλέπει τον Αντεγιέμι ως αντικαταστάτη του Σαλάχ, την ώρα που ο Αιγύπτιος σπάει ένα ακόμα ρεκορ

H Λίβερπουλ προετοιμάζεται για την πιθανή αποχώρηση ένος από τους πιο σημαντικούς παίκτες της, τον Μοχάμεντ Σαλάχ, στοχεύοντας στον Καρίμ Αντεγιέμι, το νεαρό αστέρι της Ντόρτμουντ.

Και τώρα, ο Σλοτ αποκάλυψε τη μοναδική αλλαγή που αποφάσισε να εφαρμόσει από τότε που αντικατέστησε τον Κλοπ και μπορεί να εξηγεί εν μέρει την επιτυχία της ομάδας του μέχρι τώρα.

Μιλώντας για τους κανόνες που εφάρμοσε όταν εντάχθηκε στο σύλλογο, ο 46χρονος τεχνικός είπε στο Sky Sports : «Υπήρχε (ήδη) μια πολύ καλή κουλτούρα των παικτών να είναι στην ώρα τους, οπότε μισώ αν πρέπει να μιλάμε για πρόστιμα και αυτά. Οπως για κάποια πράγματα για τους παίκτες που καθυστερούν. Αλλωστε είναι φυσιολογικό να είσαι στην ώρα σου.

Αλλά αυτή η κουλτούρα ήταν ήδη εδώ, οπότε ίσως η μόνη - δεν είμαι σίγουρος ότι είναι κανόνας - αλλά συνήθιζαν να πηγαίνουν συχνά σε ξενοδοχεία την ημέρα πριν από ένα παιχνίδι, και αυτό είναι που έχουμε αλλάξει, γιατί εγώ και το προσωπικό αισθάνεται ότι το καλύτερο μέρος για ύπνο είναι το δικό μας κρεβάτι, έτσι ώστε να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή ανάπαυση.

Αυτό είναι ένα από τα λίγα πράγματα που έχουμε αλλάξει. Έτσι, πριν από έναν εντός έδρας αγώνα, οι παίκτες είναι στο δικό τους σπίτι, στο δικό τους κρεβάτι, αντί να είναι σε ένα ξενοδοχείο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σλοτ.

Μετά την κυρίαρχη νίκη με 2-0 επί της Μπολόνια στο Champions League την Τετάρτη (02/10), η Λίβερπουλ θα ταξιδέψει στο «Σέλχερστ Παρκ» στη συνέχεια για μια αναμέτρηση στην Premier League με την Κρίσταλ Πάλας το Σάββατο (05/10, 14:30) ενόψει της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.