Ξεκινάει ο σχεδιασμός της Λίβερπουλ με τον Σλοτ: Στη λίστα του Ολλανδού ο Σάμερβιλ

Κρισένσιο Σάμερβιλ

i

©Photo by Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images

Ξεκινάει ο σχεδιασμός της Λίβερπουλ με τον Σλοτ: Στη λίστα του Ολλανδού ο Σάμερβιλ

Δημήτρης Χούπης 09:50 - 02.06.2024

Ο Κρισένσιο Σάμερβιλ έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις με τη φανέλα της Λιντς και η Λίβερπουλ του Άρνε Σλοτ τον έχει βάλει στο... μάτι.

Η εποχή Άρνε Σλοτ στη Λίβερπουλ έχει ξεκινήσει και επίσημα, αφού ο Ολλανδός τεχνικός είναι και με τη... βούλα προπονητής των «κόκκινων» από την 1η Ιουνίου.

Κάπως έτσι σιγά σιγά στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ έχει ξεκινήσει και ο σχεδιασμός της ενόψει της νέας σεζόν. Έχοντας ως στόχο την επιστροφή στην κορυφή της Αγγλίας, αλλά και τη συνέχεια στην κατάκτηση τίτλων.

Ένας παίκτης λοιπόν που φαίνεται ότι είναι στη λίστα της Λίβερπουλ είναι ο Κρισένσιο Σάμερβιλ. Ο 22χρονος Ολλανδός αγωνίζεται με τη Λιντς εδώ και τρία χρόνια, αρχικά στην Κ21 και στη συνέχεια στην πρώτη ομάδα. Οι εμφανίσεις που κάνει με τα «παγώνια» έχουν εντυπωσιάσει τις μεγάλες ομάδες της Premier League, οι οποίες εδώ και καιρό φαίνεται ότι τον έχουν... από κοντά.

Οι «κόκκινοι» είναι μία από αυτές, ενώ και η Τσέλσι από τη μεριά της εξετάζει την περίπτωσή του. Ακόμα δεν υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις, αλλά αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα.

Ο 22χρονος με τη φανέλα της Λιντς έχει βρει συνολικά δίχτυα 39 φορές, ενώ έχει μοιράσει 24 ασίστ. Μάλιστα είχε σκοράρει απέναντι στη Λίβερπουλ πριν από μία σεζόν στο Άνφιλντ.

Τη φετινή σεζόν ο Ολλανδός πέτυχε είκοσι γκολ στην Championship και μοίρασε εννέα ασίστ στην πορεία της Λιντς μέχρι τον τελικό των playoffs ανόδου στην Premier League.