Η Λίβερπουλ ξεκίνησε τις επαφές για την απόκτηση του Κιέζα

Φεντερίκο Κιέζα

i

©imago

Η Λίβερπουλ ξεκίνησε τις επαφές για την απόκτηση του Κιέζα

Δημήτρης Χούπης 20:51 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:51 - 26.08.2024

Η Λίβερπουλ έχει ξεκινήσει τις επαφές για την απόκτηση του Φεντερίκο Κιέζα, ο οποίος όπως όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει από τη Γιουβέντους.

Η Λίβερπουλ μετά τον Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι, θέλει να συνεχίσει τις μεταγραφικές της κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν που έχει ήδη ξεκινήσει.

Πιο αναλυτικά, οι «κόκκινοι» σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Φεντερίκο Κιέζα. Ο Ιταλός εξρέμ όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από τη Γιουβέντους, η οποία ψάχνει επιλογές για να τον ξεφορτωθεί. Κάπως έτσι η ομάδα του Άρνε Σλοτ ήρθε σε επαφές τόσο με την πλευρά του παίκτη όσο και με τη «γηραιά κυρία» για την απόκτησή του,

Ο 26χρονος μάλιστα, όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, είναι θετικός σε μία μετακίνηση στην Premier League. Ωστόσο, είναι γνωστό και το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Κιέζα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Η ομάδα της Βαρκελώνης θέλει να κάνει δικό της τον Ιταλό διεθνή, με την πλευρά του παίκτη να ενημερώνει την Μπαρτσελόνα πως θα ήταν επίσης ανοιχτός στη μετακίνησή του στην Ισπανία.

O 26χρονος έχει ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα από τη Φιορεντίνα με την οποία «έχτισε» το όνομά του. Με την ομάδα της Φλωρεντίας έχει μετρήσει 153 συμμετοχές με 34 τέρματα και 26 ασίστ, πριν πάρει μεταγραφή για τη Γιουβέντους.

Με τη «γηραιά κυρία» έχει 131 αγώνες με 32 γκολ και 23 ασίστ, ενώ έχει κατακτήσει δύο Κύπελλα Ιταλίας και ένα Σούπερ Καπ Ιταλίας. Ακόμα έχει υπάρξει διεθνής με την Ιταλία 51 φορές με επτά γκολ και μία κατάκτηση Euro το 2021.