Η Λίβερπουλ ήρθε σε επαφή με τη Νιούκαστλ για την ανταλλαγή Γκόμεζ - Γκόρντον αλλά η συμφωνία χάλασε την τελευταία στιγμή
i

©imago

Η Λίβερπουλ ήρθε σε επαφή με τη Νιούκαστλ για την ανταλλαγή Γκόμεζ - Γκόρντον αλλά η συμφωνία χάλασε την τελευταία στιγμή

Δημήτρης Χούπης 16:50 - 03.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:50 - 03.08.2024

Η Λίβερπουλ ήρθε σε επαφές με τη Νιούκαστλ για την ανταλλαγή Γκόμεζ με Γκόρντον, αλλά η ομάδα του Έντι Χάου έκανε πίσω την τελευταία στιγμή.

Η Λίβερπουλ παραμένει η μοναδική ομάδα στην Premier League που δεν έχει κάνει μεταγραφή στην εποχή Άρνε Σλοτ. Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ ωστόσο παραλίγο να έρθει σε συμφωνία με τη Νιούκαστλ για την ανταλλαγή Γκόμεζ με Γκόρντον, αλλά το deal χάλασε την τελευταία στιγμή.

Συγκεκριμένα, οι «κόκκινοι» είχαν δείξει ενδιαφέρον για τον Άντονι Γκόρντον, ο οποίος εκείνη την περίοδο ήταν στη Γερμανία για τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Αγγλίας για το Euro. Στις συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων εκτός από το χρηματικό ποσό, υπήρξε και η ανταλλαγή ενός παίκτη από τη Λίβερπουλ στη Νιούκαστλ.

Ο Έντι Χάου λοιπόν αρχικά ήθελε να κάνει δικό του τον Τζάρελ Κουάνσα, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε 33 φορές με τους «κόκκινους». Ωστόσο στις τάξεις της Λίβερπουλ ήταν κάθετοι, καθώς δεν είχαν σκοπό να δώσουν τον νεαρό Άγγλο στόπερ ούτε με κάποιο χρηματικό ποσό.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Λίγο καιρό μετά οι δύο ομάδες ξεκίνησαν ξανά τις συζητήσεις, μόνο που αυτή τη φορά οι «καρακάξες» ρώτησαν για τον Τζο Γκόμεζ. Στους «κόκκινους» αυτή η περίπτωση άρεσε, με τη Νιούκαστλ να προσφέρει μάλιστα τη θέση βασικού στον Άγγλο στόπερ. Οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει, με τις «καρακάξες« να βγάζει ένα ποσό γύρω στα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Μόνο που την τελευταία στιγμή το deal χάλασε. Η Νιούκαστλ βρήκε τα 70 εκατομμύρια ευρώ, που ζητούσε για τον Γκόρντον και που τα χρειαζόταν μέχρι τις 30 Ιουνίου για το PSR και τελικά δεν αναγκάστηκε να πουλήσει τον Άγγλο επιθετικό.

Ωστόσο η όλη κατάσταση δεν έχει σταματήσει εκεί, αφού η Λίβερπουλ παραμένει... ζεστή για την απόκτηση του Γκόρντον, ο οποίος από τη μεριά του έχει δηλώσει ότι την υποστηρίζει από μικρό παιδί. Όσον αφορά τον Γκόμεζ, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διακοπές και αναμένεται να εξετάσει τις επιλογές του αφού επιστρέψει.