Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ εξαγριώθηκαν με την χειρονομία του Άρνολντ μετά την «τριάρα» από τη Λίβερπουλ (vid)

Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ

Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ εξαγριώθηκαν με την χειρονομία του Άρνολντ μετά την «τριάρα» από τη Λίβερπουλ (vid)

Κώστας Τόπας 14:25 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:28 - 02.09.2024

Μετά την μεγάλη νίκη της Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ» επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-0, ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ τα έβαλε με τους οπαδούς των «κόκκινων διαβόλων».

Την Κυριακή (1 Σεπτεμβρίου) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέστη άλλη μια ταπεινωτική ήττα, αυτή τη φορά από τη Λίβερπουλ, καθώς η ομάδα του Άρνε Σλοτ κέρδισε με 3-0 στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο Λουίς Ντίας έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους με κεφαλιά, προτού διπλασιάσει το προβάδισμα λίγο πριν το ημίχρονο με ένα έξυπνο τελείωμα κοντά στο δοκάρι. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα δέκα λεπτά μετά το δεύτερο ημίχρονο για να τονίσει πόσο μακριά πρέπει να φτάσει η Γιουνάιτεντ για να φτάσει στο επίπεδο των μεγάλων αντιπάλων της.

Η καταστροφή του Κασεμίρο δείχνει πόσο «άρρωστη» είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
PREMIER LEAGUE

12:46 - 02.09.2024

Η καταστροφή του Κασεμίρο δείχνει πόσο «άρρωστη» είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Βραζιλιάνος μέσος, Κασεμίρο πραγματοποίησε μια φρικτή εμφάνιση απέναντι στη Λίβερπουλ και συνεχίζει να αφήνει αμφιβολίες στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για το επίπεδο όπου βρίσκεται σήμερα.

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ θεώρησε ότι είχε σκοράρει το πρώτο γκολ όταν η τεχνολογία της γραμμής τέρματος ειδοποίησε τον διαιτητή, Άντονι Τέιλορ ότι το σουτ του πλάγιου μπακ της Λίβερπουλ πέρασε τη γραμμή. Ο 25χρονος επανέλαβε τον περίφημο πανηγυρισμό φιλιού με την κάμερα, αλλά έμεινε αμήχανος όταν το VAR δεν μέτρησε τελικά το γκολ για οφσάιντ, προς μεγάλη χαρά 70.000 οπαδών της Γιουνάιτεντ.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφόρησαν πλάνα με τον δεξιό μπακ να γίνεται αποδέκτης υβριστικών σχολίων από τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ. Σε απάντηση μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ όταν βγήκε από το «Ολντ Τράφορντ» χαμογέλασε στους φίλους των «κόκκινων διαβόλων» και ύψωσε το χέρι του δείχνοντας τους τρία δάχτυλα, τα οποία σήμαιναν τα γκολ που πέτυχε η ομάδα του.

Να σημειωθεί ότι, ο Αλεξάντερ-Άρνολντ μπήκε στους τελευταίους 12 μήνες του συμβολαίου του στο «Άνφιλντ» και έχει συνδεθεί με μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!